Saltmängden behöver minskas om man tar extra soja. Soja är väldigt salt. Olika sorters soja kan nog också vara olika salt så det är viktigt att man smakar sig fram. Jag ska kanske betona det i receptet.
️ Skrivet av Ulrika
Riktigt "smarrig" gryta. Jag stekte köttet först i lite margarin och salt så det fick fin färg. Tog lite mer vatten och soya så det blev lite extra sås. Men, jag minskade rejält på saltet. Undrar om det inte ska vara kryddmått istället för teskedar?
️ Skrivet av Jessica
Jag skippade kardemumman, lade till ett par vitlöksklyftor och lite thailändsk "fisksås", kanongott!!
Tack för en så inspirerande sida! Önskar att man kunde skapa användare och sedan spara recept + skapa matsedel.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl