Kommentarer till Kyckling i ugn med sambal oelek - Sida 3

"Ett riktigt superrecept! Supergott och endast 10 minuters arbetsinsats. Perfekt recept på bjudrätt! Bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3
penna Skrivet av Karl 2009-02-14 20:24
Hehehe och var kommer sojan in i bilden? creme fraiche, grädde, SOJA och sambal ska det väl ändå vara? Jättegott recept!
penna Skrivet av Emma. 2009-01-24 19:24
hej,jättegott tips!!jag gjorde med fläskfiléer istället,men de blev också gott!
penna Skrivet av Susanne 2009-01-09 22:46

Svar till André: Tack för tipset! Jag har skrivit in det i receptet. Tyvärr blir man som konsument lurad hela tiden. Det gäller också att inte bara titta på priset när man handlar utan faktiskt vad produkten innehåller. För några år sedan var det ca 7 kycklingfiléer i en påse med 1 kg, nu är det bara 3-4 st.

Svar till Emil: Tack, rätt ska vara rätt och jag har rättat till det nu!

penna Skrivet av Emil 2009-01-09 19:30
Mycket god måltid som ger bra aptit. Jag och min sambo gjorde den och nu är den vår favorit!

Rekommenderas starkt!

** en annan sak som inte hör till maten hehe. på receptet står det "Häll crème fraiche, grädde, sambal oelek och grädde i en bunke." grädde 2 gånger ^^ **
penna Skrivet av André 2009-01-08 19:55
Såsen skär sig nog för att kycklingfiléerna innhåller mycket vätska, många varumärken sprutar in vätska i filéerna innan innan de paketeras, så de ska se större ut o väga mer, fult..
penna Skrivet av Ingalill 2008-12-27 14:39
Har gjort denna rätt många gånger och alla tycker att den är super, men varför skär sig alltid såsen. Har provat olika sorters grädde.Har nu börjat att mixa såsen efteråt och då blir den slät igen.
penna Skrivet av Mirja 2008-12-02 00:40
Har gjort denna rätt ett flertal gånger. Perfekt bjudmat:) kan även göras med oxfilé & fläskfilé.. lägg till en kapsyl whiskey i såsen, ännu festligare!
penna Skrivet av Susanne 2008-11-22 03:46
Svar till Doris: 0,5 = ½ = "en halv"
penna Skrivet av Doris 2008-11-20 16:27
hej... vad betyder o,5 dl
penna Skrivet av Susanne 2008-11-08 02:09
Svar till Fia: Prova en annan sorts grädde eller crème fraiche. Det ska vara en kokbar sort.
penna Skrivet av Fia 2008-11-07 18:33
Kanon god rätt!!
Men varför skär sig grädden och creme fraichen för mig..?
penna Skrivet av Björn 2008-11-01 12:58
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Lördagsmiddag 2008-10-25 19:37
Jättegod rätt. Enkel att göra !
penna Skrivet av patrik 2008-10-12 09:50
superenkelt och gott. Men jag dubblade sambal oleken för jag gillar stark mat.
penna Skrivet av Tobbe 2008-09-16 21:16
superlätt att laga, jag smakade av såsen med lite flytande honung. gjorde susen. Jättegott!
penna Skrivet av Ingegerd 2008-08-25 13:44
Fantastiskt gott, och superenkelt
penna Skrivet av Ulle-Li 2008-08-21 16:04
Prova rätten med fläskkotletter!! Jag lovar det är en höjdare. Servera den med pressad potatis.
penna Skrivet av Susanne 2008-08-12 04:54
Svar till Emil: Ja, färgen på såsen beror på vilken soya du använder.
penna Skrivet av Emil 2008-08-09 14:58
jag gjorde som receptet sa men min "sås" vart inte brun alls.. kan det bero på vad för soya man använder?
penna Skrivet av senseji 2008-07-11 18:06
nyttig? nej men mycket gott gott!!
penna Skrivet av Susanne 2008-07-11 02:20
Svar till Linda: Receptet har lågt GI men grädde och creme fraiche innehåller ganska mycket mättat fett som inte är bra i stora mängder och framförallt inte i kombination av att man inte äter frukt och grönsaker som innehåller fibrer. Detta recept skulle inte godkännas av viktväktarna men följer man GI eller Atkins är det helt ok.
penna Skrivet av Linda 2008-06-26 11:07
Kan detta verkligen vara nyttigt? Menar i såsen är det ju grädde och cream freash?
penna Skrivet av Linda 2008-06-22 08:41
Det här är jätte gott!
penna Skrivet av Susanne 2008-05-01 17:47
Svar till Liza: Jag vet inte om sambal oelek och gorgonzola är en så bra smakkombination.
penna Skrivet av lisa 2008-05-01 12:59
kan man fylla kycklingen med gorgonsola
penna Skrivet av Susanne 2008-04-15 01:21
Svar till Karin: Jag skulle tippa på 10-15 minuter mindre.
penna Skrivet av Karin 2008-04-14 13:23
Hur mycket borde man dra ner tiden om de inte är frysta?

/Tack
förra sidan   1   2   3