Kommentarer till Kladdkaka - Sida 6

"Underbart god kladdkaka, en kladdig chokladtårta som är superenkel att göra med detta recept! Perfekt till fikat med en klick vispad grädde."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida
penna Skrivet av ANONYM 2010-03-20 17:20
jag bakar inte så ofta på det här receptet... men den blev jättegod...
penna Skrivet av Lena von vander 2010-03-20 17:04
lägger brun farin socker så det blir extra kladdigt i mitten med massa chokobitar både på & i ! :)
penna Skrivet av moa:) 2010-03-14 10:34
Jättegod och jättebra ! :D jag gör alltid den här kladdkakan .
penna Skrivet av Henok 2010-03-10 18:06
Hej jag undrar varför kladdkakan inte blir hård som den ska vara???
penna Skrivet av elliiinnn 2010-03-10 16:39
jag gör den här jätteofta faktiskt SKITGOD "'maha skit är säkert inte gott menmenmenmenmen ;)
penna Skrivet av fanny 2010-03-09 13:30
den är riktigt god!
penna Skrivet av fanny 2010-03-09 13:29
den här kladdkakan är den bästa som finns !!! :D
penna Skrivet av karoline 2010-03-06 18:33
den blev god men lite bränd i kanten annars var den bra jag gillar när det är lite bränt!!!!!
KRAM
penna Skrivet av anonym 2010-03-06 18:32
jag har inte prövat att gjort den men den ser extremt god ut!! ska göra den nu hoppas att den blir god nu DÅ!!!
penna Skrivet av patrik 2010-03-04 11:43
Hur stor form ska det vara ? Hur lång ungstid ska det vara för en 25 cm's form ?
penna Skrivet av hehe 2010-03-03 17:47
Alla skriver typ.. denm blev inte kladdig.. blabla.. Min kladdar sönder?
säkert fel på den jäklans ugnen,
penna Skrivet av korre 2010-03-02 10:27
den blev bra tycker jag
penna Skrivet av Johan & Petra 2010-02-26 16:56
Vi festade till det lite och hade i grädde och apelsinskal/saft =) Det var inte helt fel! Kör på den
penna Skrivet av rasmus 2010-02-25 18:33
jag älskar att baka chokladkaka om ni vill veta så har jag lätt mig det i hk
penna Skrivet av Maja,Julia 2010-02-25 12:52
Den kommer bli god!!<3§
penna Skrivet av Bäst e du 2010-02-24 16:20
Bästa KladdKakan jag har ätit, Tack Så Mycket du ! =)
penna Skrivet av victoria 2010-02-24 16:02
smarrigt :)
penna Skrivet av sussie 2010-02-21 20:33
Tack för ett bra recept på kladdkaka den blev supergod thanxx<3
penna Skrivet av daim 2010-02-21 15:05
tack så mycket , kladdkakan blev jättegod alla gillade den speciellt med lite vispad grädde :)))
penna Skrivet av tjejen 2010-02-20 18:16
hej , jag har inte smör och magarin , vad ska jag ta istället för dom?
penna Skrivet av Annie 2010-02-12 17:59
Absolut det bästa receptet jag har sett på kladdkaka, makalöst gott!
penna Skrivet av johan 2010-02-12 11:05
jag kör samma recept fast med bara 1dl mjöl, eller a vi brukar baka dubbel sats. Så de blir ju 2dl mjöl. Tycker den blir godare då !
penna Skrivet av Nina Ekenblad 2010-02-11 16:36
Jo det gick superbra! Eftersom min 60 åriga mamma alltid hjälper till :)
penna Skrivet av ooa 2010-02-11 14:49
jag älskar kladdkaka
penna Skrivet av morsal 2010-02-10 17:46
fan vad gott det hära var det hära är väldens bästa recept på kladdkaka i like this hela min kök luktade när mamma bakade den
penna Skrivet av Hannelore 2010-02-09 18:32
Jätte bra recept på kladdkaka=)
Hela köket luktar choklad nu!!!
penna Skrivet av David 2010-02-08 18:55
Men jag är 10 år också,eller 11 år och jag kunde baka den helt ensam:)!!!
penna Skrivet av terry 2010-02-07 21:25
jag tar alltid min recept från den här hemsidan och det funkar jättebra varje gång jag bakar här hemma
penna Skrivet av lome 2010-02-06 14:54
nice!! kladdkaka men var lite för lös för min smak
penna Skrivet av Felicia 2010-02-03 19:35
jag är tio år och fattade exakt allting !!jag bakade den helt själv när mamma hade migrän.jättebra med bilderna så att man kunde vara säker på att man gjort rätt jag älskar denna hemsidan och kommer bara leta efter recept här<3<3<3
penna Skrivet av Linnea 2010-01-31 12:18
kladdkaka är det bästa jag vet varje dag äter jag

verkligen det bästa jag ätit.
penna Skrivet av niki 2010-01-30 12:32
Den var inte så kladig!
penna Skrivet av Mikaela 2010-01-29 16:43
Bästa receptet på kladdkaka jag har hittat!
penna Skrivet av Janetta 2010-01-23 20:13
svar till Webmaster Susanne: åhh tack så hemskt mycket, jag vet inte varför, men ja tycker de är äckligt!! Den luktar illa!!
penna Skrivet av Susanne 2010-01-23 17:32
Svar till Isabella Ostojic: Till gi-chokladmoussen när du vispar äggvitor måste du ha rena (fettfria) vispar och skål och det får inte vara någon bit äggula i äggvitan. Annars går det inte att vispa upp äggvitorna så bra.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-23 17:22
Svar till Janetta: Smöret går nog att byta ut mot 1 dl olja, se någon tidigare kommentar om det. Kan tänka mig att det också fungerar att byta mot 1 dl ovispad vispgrädde. Varför är smör äckligt?
penna Skrivet av zema 2010-01-23 12:46
det är väldigt gott! darför att den har en bra smak tycker jag
penna Skrivet av Janetta 2010-01-22 21:08
Heej på er, jag ÄLSKAR kladdkaka, men smör är de äckligaste för mig, så att jag undrar om någon här har tips på att byta ut smöret/margarinet mot nåt annat så skulle jag bli glad, skriv helst hur mycket.
penna Skrivet av Andréa 2010-01-22 19:53
Hehe, jag var så sugen på att göra men jag hade ingen kakao, så jag använde oboy och minskade på sockret för att kombinera ;) Det smakade extremt gott :), tack för recepten!
penna Skrivet av Arta Bela 2010-01-20 20:53
Jag har bakat kladdkaka många gånger. Jag brukar servera kladdkakan med frysta hallon och grädde. Men man ska vispa hallonet med lite socker på innan man serverar det med grädden. Det blir jätte gott, kombination. Ni måste prova!!!!!!!!
penna Skrivet av Isabella Ostojic 2010-01-19 14:53
Skulle egentligen göra gi-cockladmuossen på dubbelrecept, men äggvitorna ville inte fulffa till sig så jag gjorde kladdkakan på dubbelrecept istället, väldigt god men inte lika nyttigt.
penna Skrivet av <33 2010-01-14 15:56
Det va as god! <33
penna Skrivet av .... 2010-01-10 14:05
blir det lika gott om man inte har vaniljsocker?
penna Skrivet av Susanne 2010-01-08 21:38
Svar till Marwa: Det blir nog inte lika gott men det fungerar säkert. Ta en vanlig matolja som brukar vara relativt smaklös. Du kan ta 0.8 dl olja och 20 g smör.
penna Skrivet av Marwa 2010-01-08 14:41
Kan man använda matolja istället för smör? vi har endast ca 20g smör hemma så kan man ha i både lite smör och matolja och hur mycket olja ska man ha i då?
penna Skrivet av Susanne 2010-01-08 13:02
Svar till Jessica: Om den blev torr och trist så hade du den nog i ugnen för länge. Det står ju 20 minuter i receptet och du hade 25 minuter. Alla har olika tycke och smak och alla ugnar är inte exakt lika, man får prova sig fram.
penna Skrivet av Jessica 2010-01-08 10:56
Blev sådär.. Ganska torr och trist.. Vi har en ny ugn och vi hade den inne i 25 minuter innan den var klar och då var den fortfarande kladdig i mitten som den ska va. Så ha den i ugnen så länge som du tycker och allas tips om tider går inte att följa..
penna Skrivet av dietrich 2010-01-06 12:09
Vad är lagom kladdig? I Tyskland känner man ingen kladdkaka. Kladdig kakor är här bara bra för sop. Jag skulle pröva den här kakan och kommentera efter smakprovet.
penna Skrivet av Juliette 2010-01-05 18:07
det godaste och bästa receptet . jag bakar alltid med det här receptet hela familjen älskar den! ;)
penna Skrivet av pietro 2010-01-05 13:37
mums filibabba<3 o slurp på köpet.
Vi hade en mysig pojkkväll med pojkarna och kladdkakan ;)<3
Puss på er...
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida