Kommentarer till Kanelbullar - Sida 6

"Baka klassiska kanelbullar. Mycket goda och saftiga bullar med kanel och kardemumma som är enkla att göra med mitt kanelbullerecept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida
penna Skrivet av jellie 2009-10-04 11:56
ta ett halvt paket torr jäst så e de lika mkt
penna Skrivet av Alexandra 2009-10-04 11:11
i manga recept sa star det ett paket jast eller si & sa manga paket torrjast, men det star inte hur manga gram torrjast paketen innehaller... finns det som kan hjalpa mig?
penna Skrivet av Julia 2009-09-15 20:46
Stoppa gärna in lite choklad i bullarna så blir de smaskens ;) Jättegoda bullar!
penna Skrivet av Micke 2009-09-14 16:54
Bullarna blir underbara =)
penna Skrivet av Susanne 2009-09-13 01:47
Svar till Za Nah: Ägget man penslar med ger bullarna fin färg och det håller pärlsockret på plats.
penna Skrivet av Za Nah 2009-09-12 21:12
Hur viktigt är ägget egentligen för penslingen? är det bara för att "limma" på pärlsockret, eller har det ngn annan viktig funktion?
penna Skrivet av Susanne 2009-09-11 12:39
Svar till "klantarslet": Ja det blir lite problem med jäsningen, men kanske kan du göra kalljästa bullar istället. Jäsningen tar då längre tid.
penna Skrivet av Klantarslet! 2009-09-11 10:52
Okej om man klantade sig och glömnde smälta ner smöret och värma mjölken..hur blir det då? funkar det i alla fall kankse..hm..ja jag låter familjen ta reda på det.
penna Skrivet av Angelica 2009-09-04 16:36
Tack för receptet, bullarna blev perfekta!! Pojkvännen kommer säkert bli glad när han kommer hem från jobbet! :)
penna Skrivet av ... 2009-09-03 23:34
kör i lite baksirap i fyllningen så blir det ännu godare!!!
penna Skrivet av jessica 2009-08-18 20:35
skitgoda bullar!=) Men jag tar dubbelsats fyllning i stället, ta det dubbla på fyllningen så blir dom ännu godare!=)
penna Skrivet av SaTo 2009-08-12 12:00
jättegoda bullar! om man vill ha dom lite godare kan man hälla i en aning vaniljsocker i fyllningen ;)
penna Skrivet av hahaha 2009-07-28 16:50
tack för recepten!! det var gott
penna Skrivet av lillbagarin 2009-07-22 14:20
härliga bullar :) tredje satsen på lika många dagar står nu och jäser under handduken.
Om man vill ha lite mer kul när man gör dom kan man istället för att rulla ihop degen efter att man satt på fyllning skära degen i långa skivor. Sen kan man forma skivorna till hurdana bullar som helst, tar lite mer tid men är MYCKET ROLIGARE! dessutom kan man sätta bullarna direkt på bakplåtspapper på plåten.
mmmm ... :)
penna Skrivet av Clara 2009-07-19 19:43
Goda bullar!
penna Skrivet av tuss 2009-07-18 21:44
goda! men nästa gång ska jag ha i mer kanel!
penna Skrivet av oskar 2009-07-17 22:46
nu står dom i ugnen, tyckte de såg lite klent ut med fyllningen, så gjorde dubbel fyllning, kanske inte va så smart? haha.
penna Skrivet av Susanne 2009-06-22 23:17
Svar till Jonna: Tack för alla dina tips! Jag tycker smöret blir bra bara man låter det ligga framme i rumstemperatur minst en halvtimme, använd sen elvisp så går det snabbt och lätt.
penna Skrivet av Jonna 2009-06-22 16:13
Jag tog mer kardemumma och krossade myntablad i degen. Till fyllningen hade jag i pepparmyntsolja och mynta i smöret. Annars gjorde jag som vanligt.
Bra tips för alla mintälskare om man har myntablad och mintolja hemma!;)
Ett litet tips för fyllningen är att ta MINST dubbla satsen, annars blir det jättetunt med fyllning!
Och är man(som jag)lite osäker på hur man ska få bra konsistens på smöret i fyllningen är mitt tips att först värma det lite, sedan dela lite med gaffel, elvispa tills det är bra delat och till sist handknåda:)
Lycka till!:D
penna Skrivet av Karin 2009-06-21 18:22
mums!
de e jättegooooda!!!!!!!!!!!!
jag tyckte att det var en lätt recept....hehe:)
penna Skrivet av Susanne 2009-06-21 17:42
Svar till Andy: Jag har gjort både dubbel och tredubbel sats och det var inga problem, men man måste hålla koll på "logistiken", särskilt på andra jäsningen, så att alla plåtar får jäsa ungefär lika länge. Var också noga med att andra jäsningen också sker i rumstemperatur, så att man inte ställer bullar som ska jäsa nära en varm ugn eller nygräddade bullar. De ska stå i ca 20 grader. Det är också viktigt när man har en stor deg på bakbordet att man knådar varje del ordentligt, för när man bakar ut en del så hinner övriga delar jäsa under tiden. Därför måste varje del som bakas ut knådas ordentligt (även om man knådat hela degen från början efter jäsningen). Hoppas dessa tips hjälper! Skriv gärna igen och berätta hur det blev, vad som inte funkade.
penna Skrivet av Andy 2009-06-20 17:50
Vad ni än gör, gör inte en dubbel sats det funkar inte
penna Skrivet av camilla hall 19år 2009-06-17 12:56
guuuud va gott! mums!
penna Skrivet av hahaha 2009-06-12 17:55
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
penna Skrivet av louise 2009-06-11 22:17
mums!
penna Skrivet av Malin 2009-06-03 17:36
Jag gjorde dessa bullar när vi skulle ha företagare för en dag i skolan och de blev super goda! Jag gjorde dubbelsats så det blev 25 vaniljbullar och 25 kanelbullar. MVH.
penna Skrivet av Susanne 2009-05-27 23:22
Svar till Sara: Du byter ut kanelen mot vaniljsocker i fyllningen så blir det vaniljbullar.
penna Skrivet av emelie 2009-05-24 14:05
Detta var verkligen ett kanon recept!!!!! Så fluffiga! Använde ganska mycket mandelmassa och det blev desto bättre!!! Perfekt!
penna Skrivet av Sara 2009-05-23 17:21
hur bakar man vaniljbullar??? puss puss
penna Skrivet av Susanne 2009-05-17 12:53
Svar till simsim: Ja det går bra med kanel istället för kardemumma i degen.
penna Skrivet av simsim 2009-05-16 11:52
jag håller på bakA DOM HOPPAS dom blir goda för jag har inte kardemumma jag har gjört istället kanel
penna Skrivet av Susanne 2009-05-09 20:44
Svar till "Nån tjej": Om du tar vanliga bakformar så är de lite mindre än bullformar och då får du försöka skära bullarna lite smalare så att det blir mindre deg per bullform och så blir det lite kortare tid i ugnen. Det bästa är förstås om man har bullformar.
penna Skrivet av Nån tjej 2009-05-09 14:04
De verkar goda, ska nog baka de idag :D
*längtar* ^^
Kan man använda vanliga formar istället för bullformar? Nån som vet? ;D
penna Skrivet av Conny Pärsson 2009-05-07 00:05
Gud va goa! Testade att ha leverpastej som fyllning i hälften av satsen-riktig god kontrast och en härlig utmaning för smaklökarna!
penna Skrivet av Johanna 2009-05-04 16:26
det är väldigt enkelt att göra dessa bullar det är jätte gott
penna Skrivet av lepa 2009-04-29 12:28
Tack på recepten, jag hoppas att mina barn kommer att tycka om kanelbullar så mycke som jag.
penna Skrivet av anna 2009-04-28 20:56
de är fantastiska :)
penna Skrivet av Angel 2009-04-25 18:50
Har gjort det här receptet flera gånger med vaniljfyllning . Är så otroligt gott. Slår alla andra recept på bullar med hästlängder och till och med min sambo som inte tycker om bullar älskar dessa =D
penna Skrivet av Björn, Kalle, Marcus och David L 2009-03-28 15:27
Hej vi är fyra grabbar på 25 år som håller på att baka bullarna nu. Vi har lagt i ett halvt kilo mandelmassa som fyllning mums. De luktat ljuvligt i våran lya. På tomma magar har vi vandrat runt för att köpa alla saker, förväntningarna är skyhöga
penna Skrivet av jonas 2009-03-27 19:55
Nu va det dags för barnen att gå på klassresa och dem vill käna pengar på bästa möjliga sätt, är bullar ett bra sett att käna pengar på till klasskassan? / MVH jonas
penna Skrivet av Madde 2009-03-24 20:37
jag bakar bullar för 3e gången på 3 veckor tror jag, så de här receptet slits, jag gör dessutom dubbel sats varje gång, de går åt bullar här;)
penna Skrivet av Susanne 2009-03-20 23:06
Svar till Amanda Jansson: Kardemumma är en krydda, precis som kanel. Du kan köpa malen kardemumma på burk och använda i det här receptet.
penna Skrivet av Amanda Jansson 2009-03-20 09:21
mmmh, mums filli baba... men vad i helsike är kardemumma?? puss&kram kexchoklad :D
penna Skrivet av caroline 2009-03-12 18:26
Första gången jag bakar kanelbullar haha. Gick snabbare och var lättare än jag trodde, nu står dem i ugnen ;)
penna Skrivet av Elina 2009-03-01 15:17
Hej, jag var precis på väg att skriva en liten rad då jag kom på att jag hade glömmt att kolla om vi hade bullformar. Men det var lungt de står här brevid mig nu :) Nu ska jag vänta till degen !
penna Skrivet av Anne 2009-02-26 15:26
Fantastiskt att bo i Paris och hitta receptet pa internet.Man blir sugen pa svenska kanelbullar!!!!
penna Skrivet av vicky & micki 2009-02-21 21:29
nu har vi morotskaka i ugnen snart ska kanelbullarna in:D gott
penna Skrivet av Emelie 2009-02-19 20:41
Snart ska dom in i ugnen, än så länge ser dom fina ut. Nu är det upp till mig!:)
penna Skrivet av Calle 2009-02-16 17:18
Håller på att göra dem nu. Hittills ser det perfekt ut (A).
penna Skrivet av Andreas 2009-02-10 15:17
Jag har bakat dessa bullar nu, och det slutade jätte bra! Funkar utmärkt och lätt att göra.
Positivt omdöme till dessa! Rekommederar dom mycket.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida