Vegetariskt

grönsaker

Recepten som är uppmärkta som vegetariska uppfyller följande kriterier: innehåller inte kött, fisk eller fågel. Recepten kan däremot innehålla ägg.

Vegetariska recept

Recepten nedan innehåller antingen inte kött, fisk eller fågel eller också så finns det information om vad man ska ersätta dessa ingredienser med för att resultatet ska bli vegetariskt.

relaterade artiklar Läs gärna även:

  • Laktosintolerant? - Information om laktos, laktosintolerans och laktosfria och låglaktos produkter

Kommenterarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Calle
Skulle det vara möjligt att inkludera ett filter så att man kan utesluta desserter? Det skulle göra denna lista väldigt mycket intressantare.
💬 Svar till Amanda ✏️ Skrivet av Susanne
Precis så är det! Tack! :)
💬 Svar till Peri ✏️ Skrivet av Amanda
Antagligen så är det så lätt att du bara utesluter köttet.
Susanne skrev ju:
''Recepten nedan innehåller antingen inte kött, fisk eller fågel eller också så finns det information om vad man ska ersätta dessa ingredienser med för att resultatet ska bli vegetariskt.''
✏️ Skrivet av Peri
Hittade en massa recept under delen "vegetariskt" som ändå innehöll både rött och vitt kött. Sist jag kollade är inte kött vegetariskt.
💬 Svar till Emma ✏️ Skrivet av Susanne

Tack för dina synpunkter! Du kan använda sökfunktionen för detta genom att sätta + framför de ord som sökresultatet måste innehålla och - framför de ord som sökresultatet inte ska innehålla. Du kan t.ex. söka på "vegetariskt -bakverk" så slipper du bakverken. Du kan också söka på t.ex. "vegetariskt +lunch" så får du vegetariska lunchrecept.

Det här med att sätta + och - framför ord när man söker fungerar även på Google och i andra sökmotorer, det är standard men tyvärr få som vet om, men det underlättar att känna till om man vill göra bättre sökningar! :)