Kall béarnaisesås

En superenkel variant på kall béarnaisesås som du gör på 5 minuter. Inte lika god som äkta béarnaisesås förstås men ändå väldigt god och framförallt enkel att göra!
kall béarnaisesås
Kall béarnaisesås
Timglas Tid: 5 minuter + gärna minst 1 timme i kylen
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

laktosfritt Laktosfritt - Välj laktosfri crème fraiche.
glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Mät upp alla ingredienser; crème fraiche, majonnäs, vitvinsvinäger, dragon, lökpulver, persillade eller persilja, salt och vitpeppar i en skål.

    alla ingredienser
    Alla ingredienser.
  2. Rör om till en jämn röra.

    Låt gärna stå i kylskåp minst en timme före servering så att smakerna hinner sätta sig.

    såsen omrörd och klar
    Såsen omrörd och klar.

servera Serveringstips:

Servera béarnaisesåsen till grillat eller stekt kött.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara béarnaisesåsen i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn.

Se även dessa recept

| Kalla såser | LCHF |

Kommentarer till Kall béarnaisesås

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Maj-Lis
Tack för alla bra och lätta recept, har provat och är nöjd, roligt med enkla nya recept, är gammal husmor med 60-år bakom spisen men är fortfarande nyfiken på nya recept, ser fram emot fler tusen tack!😙
💬 Svar till Suzan ✏️ Skrivet av Susanne
Vad kul! Tack för att du skrev!
✏️ Skrivet av Suzan
Hittade din sida och blev väldigt inspirerad och imponerad.
💬 Svar till Ewa stolth ✏️ Skrivet av Susanne
Vad bra att det gick bra ändå! Kul att du tycker om mina recept!
✏️ Skrivet av Ewa stolth
God men jag hade inget lökpulver men blev bra i alla fall. Gillar dina recept.