Stekt abborre
 
                Ingredienser:
Sås:
Tillbehör:
Utrustning:
- 
                                                Salta och peppra abborrarna inuti och runtom, ta det försiktigt med pepparn, det ska bara var en liten gnutta. Strö ev. även på lite ströbröd.   Salta.   Peppra. 
- 
                                                Hetta upp en stekpanna med ordentligt med smör. Sänk värmen och stek några minuter på varje sida när pannan är varmare så att abborren får lite färg. Strö ev. över lite mer ströbröd.   Dags att börja steka.   Stek abborren. 
- 
                                                Stek sedan på svag värme 15-25 minuter så att abborren blir genomstekt utan att bli bränd. Vänd några gånger under tiden så att den blir genomstekt. Lägg på mer smör om det behövs så att inte abborrarna bränner fast i stekpannan. När köttet har en vit fast färg och benet lossnar lätt så är abborrarna klara.   Stek på svag värme. 
- 
                                                Gör en enkel sås genom att smälta mer smör direkt i stekpannan (gör ej rent emellan) och hälla på vispgrädde efter behag och röra om. Servera gärna med kokt potatis (eller blomkål om du äter enligt LCHF) och gärna något kryddgrönt t.ex. persilja eller gräslök. 
 
							
 Baconinlindad fisk
                              Baconinlindad fisk
                           Rödspätta med citronsås
                              Rödspätta med citronsås
                           Fisk i kokoscurrysås
                              Fisk i kokoscurrysås
                           Rödspätta med persiljesås
                              Rödspätta med persiljesås
                           Ugnsbakad fiskfilé i kokossås
                              Ugnsbakad fiskfilé i kokossås
                           Pastasås med kräftstjärtar
                              Pastasås med kräftstjärtar
                           Fetaostlax
                              Fetaostlax
                           Skaldjursgryta
                              Skaldjursgryta