Abborre

abborre
Abborre som jag fiskat i Östergötlands skärgård.

Abborre kan man fiska i havet eller i insjöar. Att meta abborre är väldigt rogivande.

Innan abborren tillagas måste den först rensas och om den ska stekas måste man även fjälla den. Rökt abborre behöver inte fjällas.

Abborre finns även att köpa i välsorterade fiskdiskar.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

röd flagga Vegetariskt:  Nej

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av abborre.

Energi: 86 kcal
Kolhydrater: 0 g
Protein: 20 g
Fett: 1 g
Fibrer: 0 g

Tips och info

Hitta Finns i affären:

I fiskdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Några dagar i kylen. Minst 3 månader i frysen.

Sedlar Pris:

Gratis i havet, ca 150 kr/kg i affären.

Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Fisk och skaldjur |


stekt abborre

Stekt abborre

Recept på stekt abborre, en riktig delikatess! Stek länge på svag värme. Bilder steg för steg.

klocka Tid: 30 minuter