Näringsvärde per bit (31 g): 91 kalorier, 14 g kolhydrater, 3 g fett, 1 g protein, 1 g fibrer
Tips & tricks
Det går jättebra att frysa kokosmums, de blir inte frusna, bara kalla. Tänk bara på att ha papper emellan om du vill kunna ta upp en i taget.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp. De går också bra att frysa och behöver ej tinas.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Josua
Jättebra recept!!!
️ Skrivet av Tone
Supermumsiga! Jag har dock i lite vaniljsocker och blandar kokosen med oboy, tycker det blir lite mildare än kakaon.
️ Skrivet av Agneta Lidbeck
Är förvånad att se mitt ” gamla” recept … äntligen Det är toppenbra och lätt…. Jag brukade ha vaniljsocker i och så värmde jag hälften av kokosen i stekpannan med kakao på då sög kokosfettet upp kakaon och blev chokladkokos…mmm..gott..
️ Skrivet av Gudrun
Hej! Jag har gjort skumbollar i långpanna med socker florsocker äggvita kalt vatten Kokande vatten med gelatinpulvet enligt receptet. Men det rinner ut genomskinlig vätska lite tjock i långpannan när det har stått i kylskåpet ett par timmar, vad kan det beror på? Hälsningar Gudrun
️ Skrivet av Stephanie
Kladdar de ihop sig i kylen/frysen om man inte har bakplåtspapper mellan? Skyddar kokosen eller blir rutorna blöta eller vätskar i kylen?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl