Lägg sockret i en stekspanna och sätt på plattan på medelhög värme.
Efter en stund börjar sockret smälta, rör om lite i det så att allt smälter.
När allt socker smält, häll på rispuffarna. Rör om så att allt socker sugs upp.
Lägg hela massan på ett bakplåtspapper och tryck ut den med stekspaden eller en sked till en så tunn "kaka" som möjligt så blir det lättare att bryta isär senare.
Eftersom massan stelnar ganska fort så får man vara ganska snabb och när man märker att det stelnat så får man sluta trycka ut den för då går det annars bara sönder.
Låt svalna och stelna ca 10 minuter. Bryt i bitar och lägg i en burk med lock.
1. Häll sockret i en stekpanna. 2. Smält sockret och rör runt lite. 3. Allt socker har nu smält.4. Häll på rispuffarna. 5. Rör runt så att allt socker sugs upp. 6. Allt socker har sugits upp och det är en kladdig massa.7. Lägg massan på ett bakplåtspapper. 8. Tryck ut massan till en så tunn kaka som möjligt. Låt stelna. 9. Bryt kakan i bitar.