Näringsvärde per godisbit (6 g): 40 kalorier, 2 g kolhydrater, 3 g fett, 0 g protein
Variationstips
Lägg t.ex. lakritsbitar, nötter, mandel, marshmallows i formarna och häll på chokladen. Tillsätt gärna några droppar pepparmint - ger en isigare smak.
Hållbarhet och förvaring
Förvara ischokladen svalt, gärna i en burk med lock. Lägg smörpapper mellan lagren.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Eda
Dina kakor är supergoda jag har nästan bakat alla dina kakor
️ Skrivet av Alice
Karl-Erik:
Just med bara kakao vet jag inte, men det är fullt möjligt att använda vanligt 100%-igt smör istället för kokosfett.
Eftersom att choklad egentligen bara är kakao, kakaosmör, socker och mjölk i olika propotioner så är det nog inte omöjligt att hitta en fördelning mellan smör, mjölk och kakao som skulle kunna ge samma grej.
Kanske blir du den som hittar du receptet på nytt? :)
️ Skrivet av Karl-Erik Wred
På 60-talet gjorde Mamma ischoklad. Hon tog vanlig kakao med vanlig mjölk, finns det något recept på det?
webmaster
Svar till
Elina
️ Skrivet av Susanne
Den håller sig minst 2 månader. Längre tror jag inte jag sparat den.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl