Baka dessa goda lite mer matiga baguetter till utflykten eller för att servera till maten. Receptet är enkelt och man kan använda både vanlig plåt eller baguetteplåtar.
Näringsvärde per baguette (234 g): 506 kalorier, 99 g kolhydrater, 5 g fett, 14 g protein
Serveringstips
Servera uppskuren i ca 5-6 cm långa bitar som tillbehör till lunch eller middag.
Tips & tricks
Passar bra att göra utflyktsmackor av. Skär dem på längden och fyll dem med ägg, skinka, sallad eller vad du vill ha.
GI Tips
Baguetterna innehåller en del vetemjöl och har därför medelhögt GI.
Hållbarhet och förvaring
Baguetterna går bra att frysa och håller sig då 3-6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av kenny
Hej ett tips till
Jag la i riven vitlök,
å brytbröd till all slags mat,,,
Kan rekommenderas ni som älskar vitlök,
mvh
kenny
Svar till
Susanne
️ Skrivet av Maria
tack för svaret de blev jättegoda jag äter en nu!!
webmaster
Svar till
Maria
️ Skrivet av Susanne
Ja du kan byta ut lantbrödsmjölet mot en blandning av t.ex. en tredjedel rågmjöl och resten rågsikt eller vetemjöl.
️ Skrivet av Maria
går det att ta bort lantbrödsmjöl?
webmaster
Svar till
Luiza
️ Skrivet av Susanne
Ja det kan man så länge man får en bra balans mellan grövre mjöl och vetemjöl. Lantbrödsmjöl är ju en mjölmix med både grovt och mindre grovt mjöl. Om man tar för mycket grovt mjöl så blir brödet tungt och kompakt och jäser dåligt.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl