Utrustning:
Hacka löken.
Hetta upp en klick smör i en stekpanna. Stek löken på medelhög värme tills den blivit blank och fin.
Tillsätt köttfärsen. Stek på medelvärme och rör om så löken och köttfärsen blir blandat och jämnt fördelat. Stek tills köttfärsen fått lite färg.
Tillsätt tomatkross, vitlökspulver, salt och peppar.
Blanda och låt småkoka, gärna under lock, ca 15 minuter.
Tillsätt vin och timjan. Låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med tidigare använda kryddor.
Servera med t.ex. kokt spaghetti och kokt broccoli (man kan lägga i broccolin och koka med spaghettin de sista 2 minuterna).
Matlåda
Hållbarhet och förvaring
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer