Kommentarer till Jordgubbsyoghurtglass

"Ett mycket enkelt recept på glass gjord på yoghurt och jordgubbar."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Jasmin
Hej! Du skriver inte vad man ska göra med äggen, vaniljsockret och sockret..
besökare Svar till Kakan penna Skrivet av Susanne
Jo det tar väldigt lång tid för yoghurtglass att tina eftersom den blir så isig eftersom den inte innehåller så mycket fett. Gräddglass tinar fortare.
penna Skrivet av Liv
Ehm... Den ska väl ändå inte stå i 1 timma i rumstemperatur heller :P
penna Skrivet av Susanne
Svar till alda: Ja du kan ta andra bär eller frukt tänk bara på att glassen kan bli ganska isig om du har stora fruktbitar i. Om du gör utan frukt eller bär så kommer glassen smaka som turkisk yoghurt, fast lite sötare så du kommer alltså känna av yoghurtsmaken mycket mera.
penna Skrivet av alda
kan man skippa jordgubbarna och lägga in annan frukt elr inte ha nån frukt alls och bara få vaniljglass??
penna Skrivet av Susanne
Svar till Emil W: Ja det går bra med färska jordgubbar.
penna Skrivet av Emil W
Går det att göra på färska jordgubbar ?
penna Skrivet av nettan
jag körde på detta recept men använde yoghurt i portionsförpackningar som var över.så istället för behöva kasta kom de till nytta o vi fick jättegod smultron jordgubbs yogurt glass
penna Skrivet av Susanne
Svar till jag: Alla glassrecept kan man göra i glassmaskin. Enda skillnaden med glassmaskin är infrysningsprocessen. I glassmaskin så fryser glassmaskinen glassmeten, utan glassmaskin så ställer man in glassmeten i frysen och tar ut den några gånger under de första 2 timmarna och rör om. Eftersom glassmaskinen hela tiden rör om glassmeten blir iskristallerna mycket mindre och man får en godare glass, detta märks framförallt på glass som inte är så fet t.ex. den här.
penna Skrivet av jag
men detta är ju inte recept för glassmaskin
utan bara om man inte hr någon
penna Skrivet av Susanne
Svar till Emmy: Ja, du kan skippa äggen.
penna Skrivet av Emmy
Har inte prövat än .. Är den god ??? Jag får inte äta ägg , så kan man hoppa över den ???
penna Skrivet av Susanne
Svar till Emil Wiklund: Den håller sig ca 3-6 månader i frysen. Jag har även lagt in det i receptet nu.
penna Skrivet av Emil Wiklund
Hur länge håller glassen i frysen ?
penna Skrivet av Anna
Mycket gott!

Hoppade över chokladen..
  1