Kommentarer till Kladdmuffins - Sida 1

"Supergoda kladdmuffins som blir som kladdiga chokladmuffins med detta recept! Enkla att göra med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   4   5   6   nästa sida
penna Skrivet av Filip 2017-11-15 13:33
Kan man ha utan vaniljsockret
person Svar till Ebba och Leo penna Skrivet av Susanne 2017-10-02 02:33
Ja det beror ju på hur många formar man fördelar smeten i och även på hur stora formar man har. Sedan får man så klart akta sig för tjuvätare som "provsmakar" smeten, det kan radikalt minska antalet muffins...  🙈😉
penna Skrivet av Ebba och Leo 2017-09-30 22:03
I ugnen nu, ser superfina ut! MEN... Vi gjorde smet för 24, fick endast 20 st. så var vaksamma för det gott folk.
person Svar till Lilly penna Skrivet av Susanne 2017-09-22 02:32
Tack för bra tips, det måste jag prova! Kul att du tycker om receptet! :)
penna Skrivet av Lilly 2017-09-13 22:36
Brukar göra dessa och det här är det allra bästa receptet! De blir fasta med knaprig yta och saftiga inuti. Blandar dessutom alltid nutella + cream cheese och spritsar över det på muffinsarna när de svalnat och förvarar dem därefter i kylen - sambon älskar dem! ;)
penna Skrivet av ida 2017-06-05 14:11
det var goda
person Svar till Sasha penna Skrivet av Susanne 2017-05-10 01:05
Vad kul! Tack för att du skrev! 😊 💕
penna Skrivet av Sasha 2017-05-06 18:15
Har bakat detta många gånger! Det ät ett superbra recept!!! Bra jobbat! Älskar det!!!💕💕
person Svar till Malin penna Skrivet av Susanne 2017-04-29 10:40
Roligt att höra! Ja det går bra även utan salt, men sötman kommer fram ännu bättre med lite salt. 😊
penna Skrivet av Malin 2017-04-27 17:24
Bakade med min 6åriga dotter och jag älskar steg för steg bilderna för det blir lättare för henne att se vad som händer. Glömde saltet i muffinsarna men blev super goda ändå .
person Svar till Viktoria penna Skrivet av Susanne 2017-03-23 16:41
Ja det bör gå bra generellt vad gäller både kladdkakor och kladdmuffins att byta ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl. Jag har inte provat själv men det är andra som skrivit att de gjort det och att det blivit bra!
penna Skrivet av Viktoria 2017-03-10 13:59
Går det att byta ut mjölet om glutenfritt alltså ska jag ha samma mängd mjöl?

Mvh Viktoria
person Svar till Mia penna Skrivet av Susanne 2017-03-02 22:16
Tack så mycket snälla du! 💕
penna Skrivet av Mia 2017-03-01 22:03
Fantastiskt goda muffins! Bakade dem för första gången idag!
Stor eloge till din receptsida! Har blivet många nya bakbekantskaper och det känns som om jag bakar hela tiden!
Stort tack!💕
person Svar till Eva penna Skrivet av Susanne 2016-11-29 22:08
Vad roligt att höra, både att du gillar receptet på kladdmuffins men även min receptsida i övrigt! :) Tack också för tips med nutellafrosting, låter gott! :)
penna Skrivet av Eva 2016-11-26 16:20
Vill bara säga att jag brukar baka dessa kladdmuffins och hela familjen älskar dom!
Idag blir det Nutellafrosting på...

Jag vill också passa på att tacka för en bra sida, om jag ska baka något tittar jag alltid in efter ett recept här först och främst!
person Svar till David penna Skrivet av Susanne 2016-07-19 14:07
Ta mera mjöl och grädda längre tid i ugnen så får du hårdare kladdmuffins. Vill du ha typ som skorpor så blir det nog det om du gräddar på lägre temperatur längre tid i ugnen, men isf är det nog bättre du tittar på recept på biscotti istället.
person Svar till Joppe penna Skrivet av Susanne 2016-07-19 14:07
Kul att du tycker om receptet!
penna Skrivet av David 2016-07-19 13:20
Hur gör man om man vill ha hårda kladdmuffins?
penna Skrivet av Joppe 2016-07-19 13:18
Väldigt goda kladdmuffins blir det varje gång jag använder detta recept.
person Svar till Sofia penna Skrivet av Susanne 2016-06-19 14:05
Tack för jättebra tips och kul att du tycker om receptet!
penna Skrivet av Sofia 2016-06-15 08:38
Tack för ett riktigt bra recept! Lagar dessa ganska ofta, speciellt till barnkalas! Bakar dem då i lite större formar så de blir knappt halvfulla. Sen fyller man med en glasskopa och barnen får själva garnera med sås och strössel! Oftast väldigt uppskattat!
person Svar till islem makni penna Skrivet av Susanne 2016-06-09 14:03
Ja tiden i ugnen är väldigt avgörande! Bra att du hittat den optimala tiden för din ugn och din smak!
penna Skrivet av islem makni 2016-05-28 20:02
hej de är verkligen jättegoda men jag vill bara rekommendera att ha den i ugnen ungefär 5-7 minuter då blir dom kladdigare, min syster gjorde i 10 minuter och dom blev helt torra men jag la den i ugnen i 6 minuter och den blev som en kladdkaksmuffin.
person Svar till Agnes penna Skrivet av Susanne 2016-05-19 14:02
Kul att du tycker om receptet på kladdmuffins Agnes!
penna Skrivet av Agnes 2016-05-14 16:12
Det här receptet använder jag för att både göra vanlig kladdkaka i stor form och kladdmuffins! Alla som smakar undrar var mitt hemliga recept finns!! Så, nu ska jag baka min underbart god kladdkaka igen! Ska dessutom hälla i lite krossade choklad puffar och se om det blir gott!
penna Skrivet av Agnes 2016-05-14 16:09
Det här receptet använder jag för att både göra vanlig kladdkaka i stor form och kladdmuffins! Alla som smakar undrar var mitt hemliga recept finns!! Så, nu ska jag baka min underbart god kladdkaka igen!
person Svar till Aya penna Skrivet av Susanne 2016-04-19 14:01
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Aya 2016-04-16 14:37
Jag älskar denna sajt!! Det finns jätteglada och "enkla" recept! Jag tycker om dig Susanne!‼♥
person Svar till 12 år penna Skrivet av Susanne 2016-03-31 22:14
Gräddat för lång tid är väl det första jag skulle säga. Tänk på att gräddningstiden påverkas även av hur stor mängd smet man har i varje form. Det kan även bero på för mycket mjöl och eller att man arbetat smeten för länge. På slutet ska man inte vispa/röra mer än att det är blandat.
penna Skrivet av 12 år 2016-03-28 09:05
Hej jag och min vän bakade av detta recept jag har även bakat detta recept några gånger nu mina muffins blir som på bilden men min kompis blev helt vanliga muffins vi gjorde exakt samma. Vad kan hon gjort för fel?
penna Skrivet av Lena 2016-03-12 14:20
Blev bara 8 st ..
penna Skrivet av Susanne 2016-03-01 00:48
Låter väldigt gott! Tack för bra tips! :)
penna Skrivet av potterhead01 2016-02-21 13:31
Älskade dessa muffins!

La dessutom i en Center i varje muffin, väldigt gott och tipsar om det.

När man frusit in det och sen värmt det i mikron, blir det som en minikladdkaka.
person Svar till Anonym penna Skrivet av Susanne 2015-12-23 14:47
Det händer nog inte så mycket faktiskt, kladdmuffins är ett recept som är ganska "okänsligt", det blir bra nästan hur man än gör. :)
penna Skrivet av Anonym 2015-12-22 18:56
Vad händer ifall man har i mjölet samtidigt som bakpulvret osv?
Hände mig nyss......
person Svar till Lilly 11 år penna Skrivet av Susanne 2015-12-05 13:32
Jag har inte provat att vispa för mycket men eftersom kladdmuffinsarna ändå ska sjunka ihop så borde det inte spela jättestor roll. Men annars generellt ska man undvika att blanda mer än att smeten är blandad på slutet så att man inte förstör äggtrådarna som gör att bakverket blir luftiga och får den rätta konsistensen. Märkte du någon skillnad i konsistens? Annars är ju mängden vetemjöl (att man inte tar för mycket genom att gräva med decilitermåttet i mjölpåsen så det packas) och gräddningstiden nog det mest avgörande när man bakar kladdmuffins.
penna Skrivet av Lilly 11 år 2015-12-04 16:39
Jag har gjort kladdkakemuffinsarna och jag undrar gör det något om man råkar vispa för mycket i slutet?
person Svar till Alicia Luu penna Skrivet av Susanne 2015-11-30 13:30
Ja det går bra med andra formar men om du får fler eller färre muffins än mitt recept så förändras gräddningstiden. Om du har mer smet per form än jag (du får då färre antal muffins) så blir gräddningstiden lite längre. Och tvärtom.
penna Skrivet av Alicia Luu 2015-11-06 15:59
Kan man använda kladdkaks form istället för bakformar?
person Svar till Nadja penna Skrivet av Susanne 2015-09-14 00:21
Jag brukar alltid tina mina i mikron (kör på upptining) så de blir lite ljumna, supergott, jag tror det är både enklast och blir godast!
penna Skrivet av Nadja 2015-09-09 20:41
Hej! Jag gjorde dina muffins och dom är sjuuuukt goda! Men min fråga är nu, hur gör jag när jag tar ut dem ur frysen? Ska jag värma dem i mikron eller ugnen? Vad tror du blir godast? Tack för ett superrecept!
person Svar till Musse penna Skrivet av Susanne 2015-09-01 17:33
Vad kul att du gillade dem! :) Jag började baka mycket när jag var i 11-årsåldern. Att programmera och bygga webbsajter började jag inte med förrän jag var ca 20 år.
penna Skrivet av Musse 2015-08-30 21:39
De var GUDOMLIGT goda. hur och när lärde du dig. önska jag var som du..
person Svar till 12år penna Skrivet av Susanne 2015-08-16 17:32
Vad trevligt att du tycker det! :)
penna Skrivet av 12år 2015-08-10 18:38
Perfekt recept, aldrig har jag lagat så goda muffins. Helst ska man ha den i ugnen 17 minuter.
person Svar till Kristin penna Skrivet av Susanne 2015-07-05 17:29
De ska sjunka ihop så det är inget fel. Du kan ha dem i ugnen någon minut längre så sjunker de inte ihop lika mycket.
penna Skrivet av Kristin 2015-07-01 14:51
Hej jag bakade dessa muffins som blev super goda men formen på muffinsen blev inte som på bilden :( efter att jag tog ut muffinsen ur ugnen sjönk de rejält .. Vet du vad jag kan ha gjort för fel?
person Svar till Anders penna Skrivet av Susanne 2015-06-30 17:25
Tack för dina tips! Jag brukar dock inte få klumpar ändå. Men annars är det så klart bra att sikta men jag brukar inte göra det eftersom det tar extra tid och jag tycker det blir bra ändå. Men tack för att du skrev, bra tips om man brukar få klumpar!
penna Skrivet av Anders 2015-06-28 15:44
Två påpekanden. För det första ska man alltid sikta de torra råvarorna. För det andra ska man undvika att blanda vetemjöl och varmt smör samtidigt, det är det samma som en bottenredning.
På detta vis slipper man få de trista klumpar av vetemjöl, kakao, socker eller vad det nu är.
  1   2   3   4   5   6   nästa sida