Kommentarer till - Vaniljstång - Sida 1

"Om du vill ha riktigt god vaniljsmak, använd vaniljstång. Här finns recept med vaniljstång."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Karin penna Skrivet av Susanne 2017-12-28 00:58
Då får jag önska dig lycka till med det! Gott med pannacotta och det finns ju många olika varianter med smaksättningar man kan göra!
penna Skrivet av Karin 2017-12-26 17:59
Jag har fått 10 vaniljstänger med kort datum så jag måste jobba på lite
penna Skrivet av Karin 2017-12-26 17:58
Tack. Ska försöka tex gelesocker. Agar agar verkar knepigt att pyssla med :)
person Svar till Karin penna Skrivet av Susanne 2017-12-26 17:14
Jaha! Du kan t.ex. använda gelésocker. Det finns även något som heter vegegel och agar agar. Gelésocker blandar du ner istället för strösocker och gelatinblad och så får det koka upp. Vegegel är ett pulver du vispar ner i grädden och därefter får det koka upp. Läs på förpackningen så får du tydliga instruktioner och så kan du kombinera det med mitt recept på pannacotta. Lycka till!
penna Skrivet av Karin 2017-12-26 16:59
Sorry, trodde det handlade om själva recepten. Jag håller på att söka vaniljpannacottarecept utan gelatin.
person Svar till Karin penna Skrivet av Susanne 2017-12-26 16:49
Nej det är väl ingen som påstått? Du skriver på sidan som handlar om vaniljstång, inte gelatinblad.
penna Skrivet av Karin 2017-12-26 16:48
Gelatinblad är inte vegetariskt
  1