Gör en underbar och lyxig efterrätt med det här enkla receptet. En riktigt krämig, len och fin och lagom söt pannacotta med vit choklad. En perfekt smakkombination!
Näringsvärde per portion, beräknat på 6 portioner (106 g): 415 kalorier, 12 g kolhydrater, 40 g fett, 3 g protein, 0 g fibrer
Serveringstips
Om man vill kan man dekorera med jordgubbar som man doppar i vit choklad och sedan rullar i kokos. Väldigt gott!
Hållbarhet och förvaring
Förvara pannacotta i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Dacke
️ Skrivet av Susanne
Så bra! :) Verkligen roligt att höra!
️ Skrivet av Dacke
Jag som brukar aldrig laga såna här grejer, tänk att jag lyckades med pannacotta på första försöket. Den var jättegod. Jag använde såna där vitchoklad linser, då de smälter snabbare, men toppade med hyvlad choklad precis som du beskrev. Klockrent!
webmaster
Svar till
Emma
️ Skrivet av Susanne
Ja det går nog och det är samma recept. Tänk bara på att det blir nog svårt att ta fina bitar när man gör så tror jag. Skriv gärna och berätta hur det blev om du provar!
️ Skrivet av Emma
Kan man lägga i smeten i en stor form istället för flera små, så det blir en stor pannacotta? Är det samma recept då?
Svar till
edrin
️ Skrivet av Mimmi
Jag använder mig av Vegegel så blir pannacottan vegetariskt!
Funkar super!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl