Kommentarer till - Gelatinblad - Sida 1

"Gelatin används för att få en fastare konsistens. Läs mer om gelatinblad och se recept som innehåller gelatinblad."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till annika penna Skrivet av Susanne 2011-05-09 02:39
Nej jag tror inte du förstör processen. Däremot kan det ju bli klumpigt och inte så estetiskt tilltalande om du rör i det. Så följ receptet där det förmodligen står \"Låt stå och stelna\" och då ska du inte röra i det.
penna Skrivet av annika 2011-05-05 17:19
Hej jag undrar om man föstör processen att smeten ska stelna om man rör i den då och då.
  1