Kommer att prova ditt recept på ryggbiff ikväll. Har slaktat en ko och nu så ska den smakas. Hängmörad i 10 dygn.
️ Skrivet av Björn Andersson
Hej.jag tycker om dina recept, men jag saknar recept i ång ugn
️ Skrivet av Stig
Tack för bra recept👌
️ Skrivet av Lasse
Förlåt för att jag klagar en massa men ska inte premiumstekar stekas i olivolja följt av en klick smör sedan för att skapa en karamelliserad yta? Att steka en stek i endast smör blir den för mosig och fibrerna i köttet håller inte, man söker en geleaktig stek inte en mosad stek. Sen ska stekpannan alltid nästan vara maximalt varmt och inte medeltemperatur. Sedan måste en stek alltid oavsett vad få vila i minst 5-10 minuter då safterna som finns runt om steken får en chans att absorberas till köttets inre vilket bidrar till en saftigare och tjockare stek. Och till sist så använder du bra förklaringar som " man ska inte steka för mycket kött på en gång" en tumregel alla kan använda sig av i köket är att alltid ha MAX 2/3 delar av stekpannan fylld med kött då värmen försvinner och bidrar exakt som du säger en mer kokt stek. Ändå använde du hela din stekpanna. Bra recept annars!
️ Skrivet av Raymond
Det här var så enkelt, jag skäms nästan - hehe... Tack!!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl