200 °C i nedre delen av ugnen i 60 minuter med över- och undervärme (i vattenbad)
Gör så här:
Serveringstips:
Dekorera gärna laxpatén ovanpå med dill och annat färgglatt.
LCHF Tips:
Laxpatén innehåller få kolhydrater, mängden potatismjöl är väldigt liten per portion.
Tips för att undvika tillsatser:
Fritt från tillsatser om du använder färsk vispgrädde och skalar räkorna själv.
Planeringstips:
Laxpatén går utmärkt att göra 1-2 dagar före servering. Låt den då vara kvar i formen och förvara i kylskåp. Stjälp upp den strax innan eller någon/några timmar före servering.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara laxpatén i kylskåp där den håller sig minst 5 dygn.
vad bra...... utmärkt
jag ska prova snart....
är det bra att baka med foilen?
kan jag skriva och skicka bilder till dig när jag är klart?
⭐
webmaster
💬Svar till
Annika Rehnström
✏️Skrivet av Susanne
Gör du den på vit fisk så blir det ju något annat än laxpaté, lax har sin karaktäristiska smak och utseende. Så ja man kan nog det men det blir ju som sagt ett annat recept då. Frysa in tror jag inte fungerar.
⭐
webmaster
💬Svar till
Annika Rehnström
✏️Skrivet av Susanne
Nej gör inte det. Den ska ätas kall.
✏️Skrivet av Annika Rehnström
Kan man göra den med vit fisk istället? Kan man frysa in den?
✏️Skrivet av Annika Rehnström
Hur blir det om man värmer skivor av patén i mikron?