
✏️ Skrivet av
Snart klart, som sagt enkelt. Och såsen smakar kalas, blir nog bra detta...
Lägg laxfilé i en ugnsform. Salta och peppra.
(Ett tips för att spara tid och slippa diska är att lägga bakplåtspapper i formen.)
Stek mitt i ugnen i 175°C ca 25-30 minuter tills laxen är genomstekt.
Gör under tiden den kalla dillsåsen och koka potatis och/eller grönsaker som du vill servera med.
Mät upp gräddfil, majonnäs, salt och hackad dill (går bra med fryst) i en bunke.
Blanda. Klart!
Ställ in i kylskåp fram till servering.
Servera den färdiga laxen med den kalla dillsåsen och andra tillbehör som t.ex. kokt potatis och grönsaker.
Serveringstips:
LCHF Tips:
Hållbarhet och förvaring:
| Fisk och skaldjur | GI | LCHF | Lunch |