Kyckling i mustsås

Mycket gott med must i såsen! Passar perfekt till jul eller påsk!
Kyckling i julmustsås
Kyckling i julmustsås serverad med ugnstekt potatis och morötter.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Använd en stekpanna med lock.

Bryn kycklingen i matfett på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.

Blanda crème fraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soja i stekpannan.

Lägg i kycklingen och låt koka ca 10 min.

Servera gärna med ugnsstekt potatis och morötter kryddat med rosmarin som på bilden.

Kommentarer till Kyckling i mustsås

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
penna Skrivet av Sara
Otroligt gott. Detta recept ska göras flera gånger. Hade inte tillräckligt med creme fraiche, så drygade ut med grädde.
penna Skrivet av Erna Ruhana
Behöver man inte salta kycklingen?
penna Skrivet av Tess
Intressant rätt! I Kina finns en liknande där de lagar kyckling (helst vingar) i coca cola, soja, ingefära, stjärnanis och vårlök. Prova det vettja!
penna Skrivet av Frida
när jag gör kycklingen har jag soya o kycklingbuljontärning i oxå....blir mustigare
penna Skrivet av Fredrik
väldans gott. lite viltigt
penna Skrivet av Anna
Det här receptet ska jag testa idag. Det ska bli jättespännande!
penna Skrivet av GunnBritt
Supergott, enkelt att göra, bra bjudmat!!!
penna Skrivet av Johan
Det var som om gud själv har skrivit detta receptet!
penna Skrivet av Susanne
Verkligen kanongott! Lätt att dubbla receptet för att kunna bjuda många!
penna Skrivet av Nicklas
bland det godaste jag ätit!

Läs alla 18 kommentarer

Se även dessa recept

| Fågel | Huvudrätter | Julmat och andra julrecept | Påsk - påskmat och påskgodis |