Kyckling i mustsås

Mycket gott med must i såsen! Passar perfekt till jul eller påsk!
Kyckling i julmustsås
Kyckling i julmustsås serverad med ugnstekt potatis och morötter.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Använd en stekpanna med lock.

Bryn kycklingen i matfett på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.

Blanda crème fraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soja i stekpannan.

Lägg i kycklingen och låt koka ca 10 min.

Servera gärna med ugnsstekt potatis och morötter kryddat med rosmarin som på bilden.

Se även dessa recept

| Fågel | Huvudrätter | Julmat och andra julrecept | Påsk - påskmat och påskgodis |

Kommentarer till Kyckling i mustsås

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Sara
Otroligt gott. Detta recept ska göras flera gånger. Hade inte tillräckligt med creme fraiche, så drygade ut med grädde.
✏️ Skrivet av Erna Ruhana
Behöver man inte salta kycklingen?
✏️ Skrivet av Tess
Intressant rätt! I Kina finns en liknande där de lagar kyckling (helst vingar) i coca cola, soja, ingefära, stjärnanis och vårlök. Prova det vettja!
✏️ Skrivet av Frida
när jag gör kycklingen har jag soya o kycklingbuljontärning i oxå....blir mustigare
✏️ Skrivet av Fredrik
väldans gott. lite viltigt