Kyckling i mustsås

Mycket gott med must i såsen! Passar perfekt till jul eller påsk!
Kyckling i julmustsås
Kyckling i julmustsås serverad med ugnstekt potatis och morötter.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Använd en stekpanna med lock.

Bryn kycklingen i matfett på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.

Blanda crème fraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soja i stekpannan.

Lägg i kycklingen och låt koka ca 10 min.

Servera gärna med ugnsstekt potatis och morötter kryddat med rosmarin som på bilden.

Kommentarer till Kyckling i mustsås

Skriv en kommentar

penna Skrivet av Sara
Otroligt gott. Detta recept ska göras flera gånger. Hade inte tillräckligt med creme fraiche, så drygade ut med grädde.
penna Skrivet av Erna Ruhana
Behöver man inte salta kycklingen?
penna Skrivet av Tess
Intressant rätt! I Kina finns en liknande där de lagar kyckling (helst vingar) i coca cola, soja, ingefära, stjärnanis och vårlök. Prova det vettja!

Läs alla 18 kommentarer

Se även dessa recept

| Fågel | Huvudrätter | Julmat och andra julrecept | Påsk - påskmat och påskgodis |