| Fettsnålt | Fågel | Lunch |

Kyckling i apelsinsås

En god och enkel rätt med kyckling och apelsin.
Kyckling i apelsinsås
Kyckling i apelsinsås är ett gott och enkelt recept.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Koka upp vattnet med buljongtärningen i en stekpanna med lock.

Lägg i kycklingfiléerna och låt sjuda under lock ca 10-15 minuter. Pressa under tiden ut apelsinsaften från hälften av apelsinerna. Skala resten i klyftor att servera med.

Tillsätt grädde och smaksätt med apelsinsaft. Smaka av med citronpeppar.

Blanda i idealmjöl och låt koka 1 minut.

Servera med kokt ris, apelsinklyftor, och en sallad.

Kommentarer till Kyckling i apelsinsås

Skriv en kommentar

person Svar till Angie penna Skrivet av Susanne
Trevligt! Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Angie
Super gott. Barnen älskar den recept.
person Svar till Jezza penna Skrivet av Susanne
Varsågod! :) Roligt att höra! :)

Läs alla 9 kommentarer