Finns det ingen uträknad näringsdeklaration. Mängd kcal, kolhydrater, etc.
⭐
webmaster
💬Svar till
Helene
✏️Skrivet av Susanne
Nämen vad glad jag blir!! :) Tack snälla för de fina orden! :) Jag använder alltid färsk vispgrädde till allt. Tycker man det är för fett så kan man blanda med vatten. Matlagningsgrädde och andra "light-versioner" är helt onödiga produkter anser jag. Tänk även på att vispgrädde med lång hållbarhet, brukar vara 36%, innehåller tillsatsen karragenan och har en otrevlig bismak av kokt grädde eftersom den grädden värms upp till en högre temperatur. Därför använder jag som sagt alltid färsk vispgrädde. Godast och enklast så tycker jag. :)
✏️Skrivet av Helene
Förstagångsbesökare : Vilken toppen "kokbok" Blev sittande i 2 timmar och bara förundrade mig över recepten Både ur matsynpunkt och utförande Jag tillhör generationen som lagat mat i många många år Dina recept är både moderna och likt husmanskost. Sååå imponerad
Bara en liten undran : det står grädde ( i de flesta andras recept också ) Vilken grädde menas ?
⭐
webmaster
💬Svar till
Maja
✏️Skrivet av Susanne
Varsågod! Roligt att du tyckte om den och tack för att du skrev!
✏️Skrivet av Maja
Tusen tack Susanne, för denna enkla och ljuvligt goda gratäng! Len som sammet......
Jag använde fryst, fin blomkål och Prästost på. Sallad med dressing till. Inget högt blodsocker i kväll!