Kommentarer till Rödbetstsatsiki - Sida 1

"Rödbetstsatsiki är gott och passar till det mesta som en god kall sås. Perfekt på julbordet att äta till köttbullar och skinka."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2009-12-15 13:21
Svar till Camilla: Nej du behöver inte koka dem. Skala bara och riv, det gjorde jag. Inlagda rödbetor är annars kokta (finns recept på det också) men just till detta recept är det onödigt arbete.
penna Skrivet av Camilla 2009-12-15 12:27
Ska man koka rödbetorna? (Inlagda är väl kokta innan tänker jag..)
penna Skrivet av Susanne 2009-12-03 19:20
Svar till frida: Ja du kan ha detta istället för rödbetssallad.
penna Skrivet av frida 2009-12-03 16:56
kan man ha denna istället för rödbetssallad till julbordet??
penna Skrivet av Susanne 2007-12-02 02:43
Svar till Ulrika: Ja det är skillnad. Den 10%-iga är mycket fastare i konsistensen medan den fettfattiga är rinnande. Om man filtrerar rinnande yoghurt med låg fetthalt får man fastare krämigare yoghurt med högre fetthalt. Men det enklaste är att köpa en hink färdig yoghurt med ca 10% fetthalt. Turkisk eller grekisk yoghurt brukar jag köpa. Det är goda båda två.
penna Skrivet av ulrika 2007-11-26 15:53
är det ngn skillnad om det är fet eller fettfattig yougurt?
  1