| LCHF | Tillbehör |

Coleslaw

Recept på coleslaw som är en krämig och god vitkåls- och morotssallad. Gott att servera till kött eller kyckling.
coleslaw
Recept på coleslaw. Gott att servera som tillbehör till grillat eller stekt kött, korv eller kyckling.
Timglas Tid: ca 20 minuter
Portioner 4-8 portioner

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Utrustning du behöver:

Gör så här:

  1. Skölj vitkålen och strimla den med en vass kniv.

    instruktion steg 1 coleslaw
    Strimlad vitkål.
  2. Skala morötterna och riv dem på ett rivjärn eller använd köksmaskin med rivfunktion.

    instruktion steg 2 coleslaw
    Rivna morötter.
  3. Hacka den röda löken fint.

    instruktion steg 3 coleslaw
    Finhackad röd lök.
  4. Mät upp och blanda crème fraiche, majonnäs, dijonsenap, salt och svartpeppar i en skål.

    instruktion steg 4.1 coleslaw
    Mät upp ingredienserna.
    instruktion steg 4.2 coleslaw
    Blanda till en sås.
  5. Blanda ihop med den strimlade vitkålen, rivna morötterna och hackade rödlöken.

    Smaka av och ta ev. mer salt och svartpeppar. Ställ in i kylskåp fram till servering.

    instruktion steg 5.1 coleslaw
    Tillsätt grönsakerna.
    instruktion steg 5.2 coleslaw
    Blanda ihop. Klart!

LCHF LCHF Tips:

Servera coleslaw tillsammans med en köttbit, perfekt LCHF.

tillsatstips Tips för att undvika tillsatser:

Gör din egen majonnäs. Använd äkta crème fraiche.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara i kylskåp. Håller sig några dagar.

Kommentarer till Coleslaw

Skriv en kommentar

person Svar till Lindis penna Skrivet av Susanne
Tack snälla du för de fina orden, vad glad jag blir!!
penna Skrivet av Lindis
Tack för alla underbara recept du gett ut här så kan laga god middag, älskar dina lätta och goda recept, så tack igen!!!!!
person Svar till Henrik penna Skrivet av Susanne
Kul att ni tyckte om den!

Läs alla 4 kommentarer