Kommentarer till Pasta carbonara - Sida 4

"Enkelt recept på jättegod pasta carbonara med spaghetti, bacon, ägg, lök, grädde och parmesanost."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4
penna Skrivet av Susanne 2008-09-09 19:36
Svar till Fredde: Det finns många olika recept på pasta carbonara, googla så får du se och du får gärna göra din utan grädde och bacon om du hellre vill det.
penna Skrivet av Fredde 2008-09-07 11:35
Grädde, var kom det ifrån? Det skall inte vara grädde pasta carbonara. Bacon är väl rökt? Så det är ju inte heller särskilt lämpligt heller. Var har ni fått detta receptet ifrån?
penna Skrivet av AnnCharlotte 2008-07-13 15:32
Enkelt och gott...
Sen att man blandar efter smak, är ju det härligaste med matlagning!!!...
penna Skrivet av martin 2008-05-14 17:45
Gröna ärtor och paprika. usch snacka om att förstöra... Förstår mig inte på människor som måste blanda massa äckliga grönsaker i allt som finns. Kan det aldrig bara få vara enkelt? Det är ju det som är gott!
penna Skrivet av Susanne 2008-02-28 18:39
Jättegott!!Men ett litet tips för att få det ännu godare..Tillsätt gröna ärter och paprika tärnad i små bitar..super smaskigt!!
penna Skrivet av Nora 2008-02-01 11:37
Och lite champinjoner och creme fraiche istället för grädde - det är riktigt gott!
penna Skrivet av gothiqua.blogg.se 2007-09-22 17:49
Ett litet tips! Om man som jag är demivegetarian (äter fisk) så kan man ta gravad lax och knapersteka istället för bacon! :) Blir jättegott och smakar väldigt lika stekt bacon.
penna Skrivet av Tord Toft 2007-09-05 22:23
Prova med Purjolök istället för vanlig lök,stek baconen först sedan purjon mjuk i fettet från baconen.,sedn mycket grovstött svartpeppar till.
penna Skrivet av Ida från Flen 2007-08-30 16:06
Denna maträtt är sååå otroligt god!!! Måste provas av alla! till vitlöksälskare ha i några klyftor, och man kan skippa löken lika god ändå :)
penna Skrivet av Susanne 2007-08-26 20:52
Svar till lena: Nej, äggblandningen ska inte stekas. Följ bara receptet. Eftersom spaghettin är varm, eftersom man precis hällt av 100-gradigt vatten så blir det inte som att äta rå äggsmet.
penna Skrivet av lena 2007-08-26 18:08
ska man inte steka äggblandningen?
förra sidan   1   2   3   4