
⭐ webmaster
Koka pastan under tiden du gör pastasåsen så att den blir klar samtidigt.
Hacka löken och skär champinjonerna i skivor.
Hetta upp en stekpanna med smör.
Stek lök och champinjoner på medelvärme i ca 5 minuter så att löken blir blank och vätskan går ur champinjonerna och kokar bort.
Skär under tiden lövbiffen i strimlor.
Stek lövbiffstrimlorna tillsammans med löken och champinjonerna ca 3-5 minuter.
Salta och peppra.
(Vill man ha köttet mera stekt med stekyta kan man om man vill lägga över champinjonerna och löken på ett fat och steka lövbiffstrimlorna för sig själva i smör, så de får färg.)
Häll på grädden och låt småkoka ca 3 minuter.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera med pastan och gärna någon sallad.
LCHF Tips:
Variationstips:
| GI | LCHF | Lunch | Nötkött | Snabbt & Lätt |