
Fast godaste tillbehöret enlig mig är hemmagjorda köttbullar.
Glöm ej heller en liten skvätt vispgrädde i stuvningen så blir det extra "Mmmmmm"
Kram INREDNINGSHJÄLPEN
Använd en kastrull med tjock botten eller en kastrull i teflon för att minska risken att det bränner fast i botten.
Koka upp mjölken och tillsätt salt och makaroner.
Detta ska nu stå och koka på svag värme i ca 25 minuter så att makaronerna blir riktigt mjuka. Se till att du rör om några gånger så att det inte bränner fast i botten.
Under tiden makaronerna kokar, stek korven och wokgrönsakerna (eller andra tillbehör).
Jag steker först korven och lägger över på ett fat och steker därefter wokgrönsakerna i smör eller olja, saltar lite, sänker värmen och lägger därefter tillbaka korven ovanpå grönsakerna så att allt hålls varmt tills makaronerna är klara.
När makaronerna är riktigt mjuka och sugit upp det mesta av mjölken (man ska inte hälla bort någon mjölk) så är de klara. Smaka av med salt, peppar och muskot.
Servera med korv och grönsaker.