Hetta upp en stor stekpanna med lite smör. Börja steka när smöret slutar bubbla. Stek lök och champinjoner på medelvärme så att det blir genomstekt men utan att bli bränt. Löken ska bli blank och lite genomskinlig.
Korvpannan kan förvaras i kylskåp i minst 5 dygn. Går även att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Joakim A
Kanongott, enkelt och snabbt recept. Tack Susanne :-)
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Jag har gjort om receptet lite grann. Det blir nu godare och är dessutom enklare att göra och jag har lagt till bilder steg för steg. Hoppas ni gillar det! :)
️ Skrivet av Gunvor
En otroligt snabb och god vardagsrätt som man kan ändra som man vill utifrån vad man har hemma. Blanda i wok-grönsaker och servera med jasmine ris.. Jättegott..
️ Skrivet av Björn
Det här tycker jag inte var någon höjdare. Fick krydda massor för att försöka rädda den. Smakade nästan bara soja tyvärr.
webmaster
Svar till
Peter
️ Skrivet av Susanne
Det är nog en smaksak. Jag föredrar färska champinjoner.