| Mjölk- och ostprodukter |

Parmesanost

parmesanost
Parmesanost, en italiensk ost.

pil Recept med Parmesanost

Parmesan är en matlagningsost som kommer från Italien.

Äkta parmesan skall ha lagrats i minst 12 månader.

Parmesan används ofta riven eller hyvlad över olika maträtter. Man kan även marinera parmesanbitar i olivolja.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

gul flagga Laktosfritt:  Kan innehålla laktos

Äkta parmesanost (som lagrats minst 12 månader) innehåller inte laktos. Billigare sorter som inte är äkta parmesan kan innehålla lite laktos.

grön flagga Glutenfritt:  Ja

gul flagga Vegetariskt:  Kan vara vegetariskt

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

Parmesan

Hitta Finns i affären:

I ostdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Hållbarhet se förpackningen. Förvaras i kylskåp.

Byt ut Ersätt med:

Annan ost med smak, gärna en som är lagrad längre.

Måttomvandla parmesanost mellan vikt och volym

Konvertera parmesanost från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.

Från till Visa även utländska enheter

Kommentarer

Skriv en kommentar

Liknande ingredienser


Kycklingfilé med zucchini

Kycklingfilé med zucchini

Snabbt och enkelt recept på kycklingfilé med morötter och zucchini. Klart på 25 min. Nyttigt och gott! Bilder steg för steg.

klocka Tid: 25 minuter
pasta carbonara

Pasta carbonara

Enkelt recept på jättegod pasta carbonara med spaghetti, bacon, ägg, lök, grädde och parmesanost.

klocka Tid: 25 minuter
potatis- och jordärtskocksgratäng

Potatis- och jordärtskocksgratäng

Recept på fantastiskt god potatis och jordärtskocksgratäng! Enkel att göra med bilder steg för steg!

klocka Tid: 1 timme och 20 minuter varav 40 minuters jobb
ricottapaj

Ricottapaj

Recept på ricottapaj. God och lyxig paj till förrätt. Bilder steg för steg! Går bra att förbereda!

klocka Tid: 1 timme + minst 3-4 timmar i kylskåp