Kommentarer till Hallonglass - Sida 1

"Superenkelt recept på supergod glass som inte innehåller så mycket socker."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av susanne 2012-07-02 21:22
hmmmm kan man byta ägg med nåt annat


jag är allergisk
penna Skrivet av Moa 2011-06-11 11:16
Jag hade ett paket med frysta hallon så när jag tog ut dem ur frysen kavlade jag lite på påsen, när de är frysta går de sönder mycket lättare, :). Jag vill inte ha hela hallon i utan tycker det är godare när de är i småbitar, :).
person Svar till Linda penna Skrivet av Susanne 2010-07-15 23:52

Du kan ersätta hälften av grädden med turkisk yoghurt. Eftersom grädde får större volym när man vispar den kan du gärna ta lite mer turkisk yoghurt än volymen grädde du ersätter. Kanske ungefär 1.5 gånger mer.

När du vispar grädden kan du vispa den lite lösare. Men det är inte jättenoga.

Kul att du gillar min receptsajt! ;)

penna Skrivet av Linda 2010-07-14 15:59
Glassen vart riktigt god, men skulle nog önska en mindre gräddig smak. Hur kan jag göra då? När man vispar grädden, ska den vara ganska lös eller lite tjockare?
Tack för en fin sida förresten! :)
penna Skrivet av cia 2010-05-22 16:30
Glassen var jättegod det finns inget mer att säga =).
penna Skrivet av Cetonia 2010-02-03 00:18
Wooow! VA GOD!! :) Jag hade även i mörk choklad, som Ni tipsade om, superdundergott!!
Underbart med glass utan massa skumma tillsatser i...:)
Jag hade i frysta hallon och dom var så himla stora, så nästa gång ska jag prova att tina dom innan jag har i dom, och köra sönder dom lite med vispen.
Annars tyckte jag konsistensen på glassen var hur bra som helst! :)
Stort tack för detta recept! Ska snart prova det igen! Och även med andra bär å frukter! :)
penna Skrivet av Susanne 2009-10-09 17:39
Svar till Emelie: Ja det är jättegott med chokladbitar i. Jag brukar ta en sådan 100 g marabou mörk choklad minst 72% kakao och hacka i. Det blir jättegott!
penna Skrivet av Emelie 2009-10-07 16:00
Det borde bli mumsigt med chokladbitar i också. Tror jag ska prova det när jag gör det här receptet =)
penna Skrivet av Susanne 2009-09-17 10:42
Svar till emma: Ja du kan göra glassen kvällen innan. Du kan göra den upp till ett halvår innan och förvara den i frysen. Den smakar likadant.
penna Skrivet av emma 2009-09-16 21:22
E det okej att förbereda eller göra den kvällen innan den ska ätas? Kanske den blir godast om man gör den samma dag...
penna Skrivet av Carro 2008-10-30 22:12
Verkligen ett supergott recept.
penna Skrivet av daniel 2008-07-04 21:55
Verkligen super enkelt recept:)
jättegod dessutom.
penna Skrivet av Jessica 2008-06-25 13:50
Underbart god!!! Men när jag gör den nästa gång så kommer jag att ha 4 msk florsocker istället samt halvera mängden hallon i själva glassen. Hallon till garnering tyckte inte jag behövdes.
Väl värt att prova!
penna Skrivet av olivia 2008-04-13 15:51
Glassen blev JÄTTEGOD!!:D
penna Skrivet av Felicia 2007-06-27 10:34
Glassen blev kalasgod! Jag är övertygad om att jag kommer testa receptet snart igen! Tack för reeptet!
penna Skrivet av Susanne 2007-06-19 15:25
Svar till Isa: Ja. Men vill du bara användarna gulorna kan du göra det också. Om du vill kan du vispa upp vitorna också till fast skum och vända ner. Jag har provat alla varianterna och de funkar allihop. Glassen blir kanske något fluffigare när man delar äggen och vispar var för sig. Men vill man göra det enkelt för sig så använder man äggen hela som i det här receptet, det blir supergott det med!
penna Skrivet av Isa 2007-06-19 10:41
Ska det verkligen vara hela ägg i,(inte bara gulorna)??
penna Skrivet av Åsa.... 2007-06-03 13:00
Mmm hade kvar hallon i frysen från förra säsongen..som jag nu har användt i denna ljuvliga glass!!
Kan verkligen rekommendera er att prova den!!!
penna Skrivet av Sara 2007-02-14 13:21
Glassen var verkligen hur lätt som helst att göra. Dock gjorde jag den med jordgubbar och jordgubbssylt då jag tycker de blir mer romantiskt till alla hjärtans dag efterrätten!!! Nu väntar jag bara på att den ska bli klar i frysen så vi kan avnjuta den! Mums! Tack för ett kanonbra recept!
penna Skrivet av Anna 2006-11-29 13:51
Åh, det där verkar jättegott, måste prova snarast! :)
  1