Kommentarer till Aioli med lime och mynta - Sida 1

"Enkelt recept på en god aioli smaksatt med lime och mynta. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till TG penna Skrivet av Susanne 2013-08-12 10:58
Det kan ha skurit sig. Tänk på att oljan bör stå framme innan man börjar så att den är ljummen och inte kylskåpskall. Låt gärna även de övriga ingredienserna ligga framme så att alla har ljummen temperatur.
Om inte det hjälper prova en annan olja t.ex. rapsolja och/eller tillsätt mindre mängd olja i taget när du mixar. Du kan mer eller mindre droppa i och ha inte i mer än att du ser att det binder ihop till en fluffig fast smet hela tiden. Du kan ha haft i för mycket på en gång eller att du inte mixat tillräckligt mellan varje tillsättning av olja. Det ska vara tjockt och fint hela tiden. Det gäller också att mixern fungerar som den ska - det ska vara bra snurr på den. Hoppas något av dessa tips hjälper!
penna Skrivet av TG 2013-08-11 10:07
hej jag följde receptet presis vet ej vad som gick fel smaken blev helt ok men konsistensen blev ej bra ????? den blev för lös nästan som vatten ej krämig och fin. trotts att jag bara använde 1 dl olja av 2 som det stog i receptet
penna Skrivet av Anna-lena 2009-05-11 17:57
Gott för vuxna. =)
  1