Kesoplättar
Mycket goda och enkla kesoplättar. Blir som lite tjockare och mindre pannkakor. Nyttigt och mättande recept till mellanmål eller som lunch eller kvällsmat. Passar den som vill äta färre kolhydrater / LCHF.

Tid: 25 minuter
Mängd: 1-2 portioner
Ingredienser:
Ev: Tillbehör:
- 1 dl vispgrädde
- ca 100 g hallon
Glutenfritt
Vegetariskt
Utrustning:
Näringsvärden
Näringsvärde per portion, beräknat på 2 portioner (201 g): 294 kcal, 3 g kolhydrater, 21 g fett, 22 g protein
Serveringstips
Servera gärna med färska bär t.ex. hallon och vispad grädde eller turkisk yoghurt eller kesella.
Hållbarhet och förvaring
Överblivna kesoplättar kan förvaras i kylskåp där de håller sig minst 5 dygn. Går bra att äta kalla eller värma i mikron.
️ Skrivet av
Testade dessa nu ikväll! De blev jättegoda! Frasiga. Jag är glatt överraskad. Smeten blev ju rätt "tung", blev lite orolig först, men de blev ändå lyckade.
️ Skrivet av
Kan man frysa keso pannkakor

webmaster
Svar till
Marie
️ Skrivet av
Nej det har jag inte, varken på det här receptet eller något annat.
️ Skrivet av
Jag skulle vilja veta om du har räknat ut kolhydrater fett och protein mängden på en portion av dessa plättar

webmaster
Svar till
Josefine
️ Skrivet av
Bra att veta! Det ska jag också prova! Tack för att du skrev! :)