| GI | LCHF | Mellanmål |

Vaniljkesella

Gör din egen goda vaniljkesella, supergott och enkelt, dessutom nyttigt och passar både som mellanmål och till dessert.
vaniljkesella
Tid: 5 minuter
2-4 portioner

Ingredienser:

Glutenfritt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Blanda kesella och vaniljsocker eller stevia och vaniljpulver.

    Låt gärna stå i kylskåp minst 10 minuter före servering.

    instruktion steg 1 vaniljkesella
    Blanda ingredienserna.

Näringsvärden

Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (65 g): 97 kalorier, 5 g kolhydrater, 6 g fett, 6 g protein

Serveringstips

Servera med hallon, blåbär eller jordgubbar.

LCHF Tips

Ta vaniljpulver och stevia (eller annat sötningsmedel) istället för vaniljsocker.

Hållbarhet och förvaring

Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn, se även bäst före datum på kesellan.

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
Skrivet av Sofia
Lade upp det här i en skål och skar jordgubbar, blåbär och hallon och blandade i. Åt det till lyxmellis i fredags. Vi hade massor av kvarg hemma som ingen ville ha... Tack för receptet
Svar till Annika Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillade receptet! :)
Skrivet av Annika
Jättegott. Och så lätt att göra. Brukar alltid ha vispgrädde till fruktsallad men vaniljkesella till var supergott. Det kommer Jag nog alltid att ha i fortsättningen. Kram Annika

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest