Hem> GI> Vaniljkesella

Vaniljkesella

Gör din egen goda vaniljkesella, supergott och enkelt, dessutom nyttigt och passar både som mellanmål och till dessert.
vaniljkesella
Vaniljkesella serverad med hallon. Supergott!
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla
Tid: 5 minuter
Mängd: 2-4 portioner

Ingredienser:

Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kesella och vaniljsocker eller stevia och vaniljpulver.

    Låt gärna stå i kylskåp minst 10 minuter före servering.

    instruktion steg 1 vaniljkesella
    Blanda ingredienserna.

Information och tips

Näringsvärden

Näringsvärde per portion, beräknat på 4 portioner (65 g): 97 kcal, 5 g kolhydrater, 6 g fett, 6 g protein

Serveringstips

Servera med hallon, blåbär eller jordgubbar.

LCHF Tips

Ta vaniljpulver och stevia (eller annat sötningsmedel) istället för vaniljsocker.

Hållbarhet och förvaring

Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn, se även bäst före datum på kesellan.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Skrivet av Sofia
Lade upp det här i en skål och skar jordgubbar, blåbär och hallon och blandade i. Åt det till lyxmellis i fredags. Vi hade massor av kvarg hemma som ingen ville ha... Tack för receptet
Svar till Annika Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillade receptet! :)
Skrivet av Annika
Jättegott. Och så lätt att göra. Brukar alltid ha vispgrädde till fruktsallad men vaniljkesella till var supergott. Det kommer Jag nog alltid att ha i fortsättningen. Kram Annika

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl