| Efterrätter | Fettsnålt | Glutenfritt | Mellanmål | Snabbt & Lätt |

Mango med vaniljkvarg

Snabbt, enkelt och nyttigt recept!
Mango med vaniljkvarg
Mango med vaniljkvarg, enkelt och gott recept.
Timglas Tid: 5 min
Portioner 2-4 port

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kvargen med vaniljsocker.

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

  2. Skär mango eller annan frukt i bitar eller klyftor.

    Servera!

Beskrivande bilder

kvarg och vaniljsocker
1.1. Kvarg och vaniljsocker.
kvarg och vaniljsocker blandat
1.2. Kvarg och vaniljsocker blandat.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara vaniljkvargen i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.

Kommentarer

Skriv en kommentarer

  person Svar till Anders Berggren   penna Skrivet av Susanne  
Tack för tips! Kul att du tyckte om den! 
  penna Skrivet av Anders Berggren  
Hej! Prövade denna efterrätt, lätt enkel och god. Vilket den var men kan tipsa om att ha honung istf vaniljsocker. Behövs ganska mycket vanlijsocker, nämligen, om det skall slå igenom.
  person Svar till JM   penna Skrivet av Susanne  
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)

Läs alla 4 kommentarer