| Efterrätter | Fettsnålt | Glutenfritt | Mellanmål | Snabbt & Lätt |

Mango med vaniljkvarg

Snabbt, enkelt och nyttigt recept!
Mango med vaniljkvarg
Mango med vaniljkvarg, enkelt och gott recept.
Visa recept steg för steg
Timglas Tid: 5 min
Portioner 2-4 port

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Gör så här:

  1. Blanda kvargen med vaniljsocker.

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

  2. Skär mango eller annan frukt i bitar eller klyftor.

    Servera!

Beskrivande bilder

kvarg och vaniljsocker
1.1. Kvarg och vaniljsocker.
kvarg och vaniljsocker blandat
1.2. Kvarg och vaniljsocker blandat.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara vaniljkvargen i kylskåp. Den håller sig minst 5 dygn.

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
 svar  Svar till  Anders Berggren    kommentar  Skrivet av  Susanne  
Tack för tips! Kul att du tyckte om den! 
   kommentar  Skrivet av  Anders Berggren  
Hej! Prövade denna efterrätt, lätt enkel och god. Vilket den var men kan tipsa om att ha honung istf vaniljsocker. Behövs ganska mycket vanlijsocker, nämligen, om det skall slå igenom.
 svar  Svar till  JM    kommentar  Skrivet av  Susanne  
Man brukar inte äta skalet på mango så antingen skalar man den innan man serverar eller också äter man allt utom skalet precis som man äter melon. Jag skulle också skala mangon innan jag frös in så fortsätt du med det. :)
   kommentar  Skrivet av  JM  
oj jag visste inte att man inte ska skala mango:P Gör det jämt när jag ska frysa den och äta med fil och så... Men gör det någon skillnad? :)