
⭐ webmaster
💬
Svar till
Vide
✏️ Skrivet av
Vilken sockerkaka? Ställ gärna din fråga på det recept som det gäller för annars blir det svårt att svara. 😊
Utrustning:
Häll äggvitor och socker i en bunke. Vispa med elvisp till ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken).
(Tänk på att använda en torr fettfri skål, och rena fettfria vispar och att äggvitorna inte får innehålla någon äggula, annars blir det väldigt svårt eller omöjligt att vispa till ett fast skum.)
Sikta i kakaon för att få bort klumpar.
Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
Klicka ut chokladmoussen i portionsglas. Låt ev. stå i kylen, men inte mer än en timme eftersom moussen löser upp sig.
Garnera gärna med färsk frukt eller bär och servera!
GI Tips:
Variationstips:
| Efterrätter | Fettsnålt | GI | Glutenfritt |