Kebab i pitabröd

Snabbt, gott, enkelt.
Kebab i pitabröd
Kebab i pitabröd
Timglas Tid: 15 min
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

  • kycklingkebab-bitar eller kebabkryddat griskött
  • 8 st pitabröd
  • sallad
  • gurka
  • 1 st gul paprika

Kebabsås:

Gör så här:

Stek kebab i en stekpanna. Värm pitabröden. Hacka sallad, gurka, paprika och lägg i en skål.

Rör ihop alla ingredienser till kebabsåsen i en liten skål.

Servera. Fyll pitabrödet med kebab, sallad, gurka paprika och ringla över kebabsås.

Kommentarer till Kebab i pitabröd

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
penna Skrivet av Joakim
Inget recept på pitabröd? :)
besökare Svar till Akram Heidin penna Skrivet av Marie Eriksson
De finns kebabsås att köpa i affären.
besökare Svar till Akram Heidin penna Skrivet av Susanne
Man kan göra egen sås eller köpa färdig. Ett förslag är att blanda crème fraiche med pressad vitlök och salt så får du en vitlökssås. Du kan söka här på recepten.se efter kalla såser så hittar du fler förslag.
besökare Svar till sandra penna Skrivet av Akram Heidin
det är gott med kebab i Pitabröd, jag brukar fixa det själv hemma men jag undrar hur kan man göra kebab sås eller kan man köpa färdigt ???
penna Skrivet av Key
kebab rulle bröd är helt enkelt gjort av vanlig pizzadeg :) Finns såklart olika varianter, men jag tror att första bästa pizzadegrecept du hittar på nätet funkar bra.
penna Skrivet av Martin
Hej ngn som vet hur man gör sitt eget kebab rulle bröd, vad det är i osv..som dom har på pizzerior hade varit tacksamt...
penna Skrivet av Dina
Man kan anvanda kalkon eller kyckling bitar, stekta med kebab krydda. Gott med tehina sas
penna Skrivet av Nicke
Lammskav stekt i vitlök, olivolja och en skvätt citron e bäst. Lite salt och peppar också naturligtvis.
penna Skrivet av Annzie
detta ska jag testa någon gång =)
penna Skrivet av Jonas
Testa även att ha älg-, ren- eller viltskav i "kebaben". Nästa snabbmatstrend?

Läs alla 16 kommentarer

Se även dessa recept

| Kvällsmat | Nötkött |