| Fågel | Kvällsmat |

Kalkonwraps

Enkelt och gott recept med kalkonkött i tunnbröd. Tunnbrödsrullen går även att göra med skinka eller kycklingkött.
Kalkonwraps
Kalkonwraps - kalkon i tunnbröd. En mycket god tunnbrödsrulle som är enkel att göra med detta recept.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och salt i en bunke. Smaka av.

    crème fraiche, majonnäs, salt
    Crème fraiche, majonnäs, salt.
    såsen blandad
    Såsen blandad.
  2. Tillsätt gurka skuren i småbitar och strimlad sallad.

    gurka och sallad tillsatt
    Gurka och sallad tillsatt.
  3. Blanda ner kalkonköttet i mindre bitar.

    • 2 portioner färdiglagat kalkonkött eller kyckling eller skinka
    tillsätt kalkonkött
    Tillsätt kalkonkött.
    röran blandad och klar
    Röran blandad och klar.
  4. Fördela röran på tunnbröd och rulla ihop.

    tunnbröd på tallrik
    Tunnbröd på tallrik.
    röran på tunnbröd
    Röran på tunnbröd.

planera Planeringstips:

Förbered röran och förvara i kylskåp. Fördela röran i tunnbröd och rulla ihop strax före servering.

Kommentarer

Skriv en kommentar

person Svar till Johan penna Skrivet av Susanne
Ja det är ju fel, antingen är det en bugg med kategorierna eller också har jag gjort om receptet och glömt ändra kategorierna, hur som helst så har jag ändrat det nu, tack för att du uppmärksammade mig på det!
penna Skrivet av Johan
Hur kommer det sig att denna ligger under "fettsnålt" när receptet innehåller majonäs och creme fraiche?
penna Skrivet av Caroline
jätte god .

Läs alla 5 kommentarer