| Fågel | Kvällsmat |

Kalkonwraps

Enkelt och gott recept med kalkonkött i tunnbröd. Tunnbrödsrullen går även att göra med skinka eller kycklingkött.
Kalkonwraps
Kalkonwraps - kalkon i tunnbröd. En mycket god tunnbrödsrulle som är enkel att göra med detta recept.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 portioner

Ingredienser:

Vintips:

Leth Rosé (nr 2261)

Gör så här:

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och salt i en bunke. Smaka av.

  2. Tillsätt gurka skuren i småbitar och strimlad sallad.

  3. Blanda ner kalkonköttet i mindre bitar.

  4. Fördela röran på tunnbröd och rulla ihop.

Bilder steg för steg

crème fraiche, majonnäs, salt
1.1. Crème fraiche, majonnäs, salt.
såsen blandad
1.2. Såsen blandad.
gurka och sallad tillsatt
2. Gurka och sallad tillsatt.
tillsätt kalkonkött
3.1. Tillsätt kalkonkött.
röran blandad och klar
3.2. Röran blandad och klar.
tunnbröd på tallrik
4.1. Tunnbröd på tallrik.
röran på tunnbröd
4.2. Röran på tunnbröd.

planera Planeringstips:

Förbered röran och förvara i kylskåp. Fördela röran i tunnbröd och rulla ihop strax före servering.

Kommentarer

Skriv en kommentar

person Svar till Johan penna Skrivet av Susanne
Ja det är ju fel, antingen är det en bugg med kategorierna eller också har jag gjort om receptet och glömt ändra kategorierna, hur som helst så har jag ändrat det nu, tack för att du uppmärksammade mig på det!
penna Skrivet av Johan
Hur kommer det sig att denna ligger under "fettsnålt" när receptet innehåller majonäs och creme fraiche?
penna Skrivet av Caroline
jätte god .

Läs alla 5 kommentarer