Tunnbröd

mjukt tunnbröd
Mjukt tunnbröd i rektangulär form.

Tunnbröd är som namnet anger ett tunt bröd som kan vara mjukt eller hårt.

Tunnbröd bakas ofta med hjorthornssalt och jäst som jäsmedel.

Tunnbröd bakas vanligtvis på vetemjöl eller rågmjöl.

Innehållsinformation

gul flagga Tillsatsfritt:  kan innehålla tillsatser

Läs på förpackningen.

gul flagga Laktosfritt:  Kan innehålla laktos

Läs på förpackningen.

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av tunnbröd.

Energi: 290 kcal
Kolhydrater: 56 g (varav sockerarter: 7.9 g)
Protein: 9.1 g
Fett: 2.2 g (varav mättat fett: 0.6 g)
Fibrer: 3 g

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

Flatbread.

Hitta Finns i affären:

Tunnbröd finns i bröddisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Tunnbröd förvaras i rumstemperatur. Mjukt tunnbröd i sluten förpackning för att inte bli hårt. Hårt tunnbröd förvaras torrt för att behålla sin sprödhet. Hållbarhet för tunnbröd se förpackningen.

Byt ut Ersätt med:

Tortillabröd eller annat bröd.

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest