Kommentarer till Wienerstänger - Sida 1

"Recept på de goda klassiska småkakorna Wienerstänger som är kakor gjorda på mördeg med hallonsylt och glasyr."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till kakmonstret penna Skrivet av Susanne 2014-10-21 21:42
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av kakmonstret 2014-10-20 21:22
Hej, jag brukar ibland laga några av dina rätter - men bara de enklaste :)

http://jmm.nu/freitag-1710/
person Svar till Mattias penna Skrivet av Annica 2014-10-18 10:55
No Egg Äggersättning är jättebra.
Sök på nätet för mer info.
person Svar till Mattias penna Skrivet av Susanne 2014-05-04 21:13
Det borde gå att göra liknande kakor utan ägg men jag tror inte det blir samma konsistens då. Jag vet faktiskt inte hur man skulle ersätta ägget på bästa sätt. Prova gärna de här syltkakorna istället.
penna Skrivet av Mattias 2014-05-04 17:21
Hej Susanne, finns det några alternativ till att använda ägg i detta recept?
person Svar till Hasse penna Skrivet av Susanne 2014-03-13 01:36
Kul att du gillar kakorna! :)
penna Skrivet av Hasse 2014-03-10 19:18
Gjorde dessa kakor idag. Otroligt enkelt och gott :)
person Svar till Aksel & Jane penna Skrivet av Susanne 2013-02-01 17:55
Smart! Återkom gärna med jämförelsen! :)
penna Skrivet av Aksel & Jane 2013-01-30 14:51
Vi tog en syltkorv och gjorde hål. Då blev det kalaslätt att spruta ut sylten! Nästa gång gör vi Sju sorters kakor-varianten och jämför vilken som egentligen är godast. :)
person Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne 2012-12-13 03:34

Nej det förstör inte smaken. De håller sig minst 6 månader i frysen.

Kakorna kan om man vill ätas direkt från frysen, annars låter du dem ligga framme i rumstemperatur ungefär en halvtimme så har de tinat helt.

penna Skrivet av Sandra 2012-12-03 11:40
Det står att dom håller sig i frysen länge.
Men jag tänkte ha dom i frysen ca 1 vecka, förstör det smaken eller så? Hur länge ska man tina dom sen?

Gott recept dock, det här blir andra gången jag gör dessa kakor. Tack.
person Svar till Matilda penna Skrivet av Susanne 2012-10-08 23:21
Får hoppas det! :)
penna Skrivet av Matilda 2012-10-07 15:44
Har längderna i ugnen nu! ser gott ut men vi får se om det är det, degen smakar däremot inget.
men som sagt, vi får se, de är nog supergoda. :)
person Svar till yvonne pira penna Skrivet av Susanne 2012-05-14 21:47
Tack för bra tips! Det låter gott! :)
penna Skrivet av yvonne pira 2012-05-11 17:05
dom här wienerstängerna dom gjorde svärmor med andra kakor gamla fina sorter är det
penna Skrivet av yvonne pira 2012-05-11 17:02
jag hade på smält marabou med hackade jordnötter i
jättegott
person Svar till Klara penna Skrivet av Susanne 2011-08-22 01:00
Ja det kan jag tänka mig. Blir lite samma effekt som att använda sprits fast man slipper kladda med det! Enda nackdelen är om man inte gillar den syltsorten. Men bra tips! Tack!
penna Skrivet av Klara 2011-08-21 14:43
- Sylt på flaska alltså!
penna Skrivet av Klara 2011-08-21 14:37
Det går lättare att fylla fördjupningarna med sylt om man använder squeezy-sylt. Det blir som att spritsa sylten och ger jämnare resultat.
person Svar till Stina och Amanda penna Skrivet av Susanne 2010-10-27 03:50
Antal längder spelar inte så stor roll. Man får anpassa lite efter hur stora plåtar man har.
penna Skrivet av Stina och Amanda 2010-10-18 17:01
Jag (Stina) och min kompis Amanda har precis satt in kakorna i ungnen, hoppas det blir göött! Men det blev för lite deg till att ha tre längder, så det fick bli två. Men det blir nog bra ändå, ;D
penna Skrivet av sara 2010-07-04 18:26
Dom här kakorna ska jag säga gick inte upp till hackor!!
penna Skrivet av karroo 2010-06-04 20:36
jätte goda
penna Skrivet av anna 2010-03-23 10:03
detta ska jag göra just nu, har aldrig provat att göra wienerstänger får väl se hur goda dom är.
penna Skrivet av Dita<3 2010-02-14 16:04
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av fia 2010-01-23 12:18
jättegoda o lättbakade kakor :)
penna Skrivet av Kristina 2009-04-07 19:19
Jag hade inte tillräckligt med vetemjöl hemma och fick ta grahamsmjöl, vilket fungerade bra. Det var lite svårare att rulla ut degen på plåten men kakorna blev däremot jättegoda
  1