Näringsvärde per kaka (14 g): 66 kcal, 4 g kolhydrater, 5 g fett, 1 g protein, 1 g fibrer
Tips & tricks
Kakorna blir godast om du använder smör och inte margarin.
Variationstips
Riv gärna ner citronskal i smeten.
När kokoskakorna är klara och svalnat, doppa botten och en liten bit upp i smält choklad!
Hållbarhet och förvaring
Kokostopparna håller sig minst 1 vecka i rumstemperatur. Kakorna går bra att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Aisha
Så goda jag älskar dom tack så mycket ☺️
️ Skrivet av Esmeralda
Jättebra recept! Supergoda!
️ Skrivet av Olof
Jag vet inte vad som gick fel. Följde receptet till 100%
Alldeles for torr deg. Gick inte att forma degen Fick tillsätta mer ägg. Super torra efter gräddning.
️ Skrivet av Hany
tack så jättemycket för typiskt
️ Skrivet av judit
Ang kokoskakor. Alla har inte Susannes precision med elvispen, d v s att det rör sig om sekunder. Min erfarenhet
är att det är bäst att när man bakar kokoskakor så smälter
man smöret, för övrigt följ receptet, och rör ihop de
resterande ingredienserna, så är det inte risk att kokos-
kakorna "flyter ut". Susanne´s blev fina på hennes vis,
men alla blir det inte.