Ang kokoskakor. Alla har inte Susannes precision med elvispen, d v s att det rör sig om sekunder. Min erfarenhet
är att det är bäst att när man bakar kokoskakor så smälter
man smöret, för övrigt följ receptet, och rör ihop de
resterande ingredienserna, så är det inte risk att kokos-
kakorna "flyter ut". Susanne´s blev fina på hennes vis,
men alla blir det inte.
✏️Skrivet av judit
kokostoppar ska inte vispas med elvisp, då håller de inte
formen. Rör ihop allt istället.
✏️Skrivet av Lovisa
Hej receptet på dina kokoskakor var jättegoda och jag tyckte att det var bra att man såg bilder på hur sakerna skulle se ut och jag tyckte att de var enkla att göra/ med vänlig hälsning Lovisa
⭐
webmaster
💬Svar till
Ulla
✏️Skrivet av Susanne
Häll smeten i små bakformar och grädda i ugnen kanske? Vad trist att de blev så och väldigt konstigt.
✏️Skrivet av Ulla
Min kokos smet går inte att forma, har försökt vila mer än en gång och gräddade de i två omgångar i ugnen. Helt förstört.
Vad kan jag göra av smeten, så synd att slänga den då jag gjorde dubbel sats .