Näringsvärde per kaka (14 g): 66 kalorier, 4 g kolhydrater, 5 g fett, 1 g protein, 1 g fibrer
Tips & tricks
Kakorna blir godast om du använder smör och inte margarin.
Variationstips
Riv gärna ner citronskal i smeten.
När kokoskakorna är klara och svalnat, doppa botten och en liten bit upp i smält choklad!
Hållbarhet och förvaring
Kokostopparna håller sig minst 1 vecka i rumstemperatur. Kakorna går bra att frysa och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Olof
Jag vet inte vad som gick fel. Följde receptet till 100%
Alldeles for torr deg. Gick inte att forma degen Fick tillsätta mer ägg. Super torra efter gräddning.
️ Skrivet av Hany
tack så jättemycket för typiskt
️ Skrivet av judit
Ang kokoskakor. Alla har inte Susannes precision med elvispen, d v s att det rör sig om sekunder. Min erfarenhet
är att det är bäst att när man bakar kokoskakor så smälter
man smöret, för övrigt följ receptet, och rör ihop de
resterande ingredienserna, så är det inte risk att kokos-
kakorna "flyter ut". Susanne´s blev fina på hennes vis,
men alla blir det inte.
️ Skrivet av judit
kokostoppar ska inte vispas med elvisp, då håller de inte
formen. Rör ihop allt istället.
️ Skrivet av Lovisa
Hej receptet på dina kokoskakor var jättegoda och jag tyckte att det var bra att man såg bilder på hur sakerna skulle se ut och jag tyckte att de var enkla att göra/ med vänlig hälsning Lovisa
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl