Kommentarer till Spröda maränger - Sida 1

"Recept på spröda maränger som smälter i munnen. 30 st. 20 min jobb. Vispa 1 äggvita hårt..."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Therese 2017-02-28 19:48
Mums för sött! Stämmer sockermängden? Lite väl sockrigt även för mig. Nybörjare på maränger.
penna Skrivet av Annika 2015-06-28 16:53
Hej! Detta recept låter spännande! :) Måste prova! :) Har ju bara gjort med äggvita, ättika och socker. Tack för din webbsida. Den är grymt bra! :) Varma hälsningar Annika :)
penna Skrivet av joel 2012-11-11 16:30
för söt blä:p
person Svar till Catrine penna Skrivet av Susanne 2011-10-14 20:36
Ja det kan man undra! ;) Tack för påminnelsen!
penna Skrivet av Catrine 2011-09-23 17:08
fråga till webmaster:
när kommer det " vanliga" receptet ?
penna Skrivet av Nadja 2011-02-01 16:19
Jag tyckte de var super goda! gjorde de själv /Maria 11 år
person Svar till Anonym penna Skrivet av ano 2010-07-07 09:56
Byt ut mot florsocker å bikarbonat
penna Skrivet av Natalie 2010-05-12 15:57
Azzå, jag har redan gjort dom men azzå jag har inte smakat för att jag håller på oh grädda dom :P
penna Skrivet av Agnes 2009-11-22 10:14
De här marängerna kan jag verkligen rekommendera! de är bara så goda till glass.
penna Skrivet av Susanne 2009-11-08 03:18
Svar till saara: Tack för påminnelsen! Jag ska lägga upp det snart. Jag skriver upp det på min kom-ihåg-lista!
penna Skrivet av saara 2009-11-07 13:09
fråga till webmaster:
när kommer det " vanliga" receptet ?:)
penna Skrivet av Susanne 2009-02-05 22:59
Svar till mimmi: Ja i det här receptet måste det vara hjorthornssalt för att marängerna ska bli spröda. Men det kommer snart ett annat recept på "vanliga" maränger som man gör med bara äggvita och strösocker.
penna Skrivet av mimmi 2009-02-05 12:24
måste man ha hjorthornssalt?
penna Skrivet av Susanne 2008-01-26 23:47
Svar till anonym: Du kan byta ut hjorthornssalt mot bikarbonat men det är inte säkert att de blir lika spröda då.
penna Skrivet av Anonym 2008-01-25 20:42
Kan man byta hjortronsalt mot något annat?
  1