Kommentarer till Havreflarn - Sida 3

"Ett enkelt recept på goda havreflarn. De snabbaste och enklaste kakorna du kan tänka dig och nästan ingen disk."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3
penna Skrivet av alda 2008-06-25 00:26
kan man göra nyttigare havreflarn elr?
penna Skrivet av BM 2008-05-19 14:37
Vilken kul idé med att använda ingefär som smaksättare. Inte de första krydda som flyger i mitt huvud. Tänker också göra ett försök med kanel.
penna Skrivet av Susanne 2008-05-07 21:03
Svar till Karin: Tack för ditt tips, jag har lagt till det i receptet!
penna Skrivet av Karin 2008-05-02 16:52
mina fastnade ocksa, men sa kom jag ihag det gamla tricket med att pensla kallt vatten pa baksidan av bakpapperet, funkade toppen!
penna Skrivet av Susanne 2008-04-06 17:59
Svar till nelly: Nej det finns recept på havreflarn utan sirap också. Dock vet jag inte hur det här receptet skulle bli om man bara uteslöt sirapen. Sirapen ger ju en viss kolasmak som man inte får om man tar bort den.
penna Skrivet av nelly 2008-04-06 10:13
måste man ha sirap i havreflarn
penna Skrivet av Sarah 2008-02-10 17:59
Mina fastnade oxå på pappret sist (antagligen dåligt papper) men mannen åt lika glatt med papper! Har köpt teflonmatta till ugnen nu så förhoppningsvis går det bättre denna gången!
penna Skrivet av Helena 2008-01-24 21:33
Håller med webmaster. De här fastnade inte alls och var dessutom otroligt goda. Tack för receptet (som var sjukt mycket enklare att göra än rutiga kokbokens recept!)
penna Skrivet av Gina Widén 2007-11-22 16:53
Hej. Jag ville bara säga att det kan vara skillnad på bakplåtspapper och bakplåtspapper. Det finns tyvärr de som är "mindre bra". Jag hoppas Du får bättre lycka nästa gång!
penna Skrivet av nina 2007-11-06 20:16
Jag fick inte heller bort dom från bakplåtspappret så jag fick slänga alla havreflarnen...det var synd.
penna Skrivet av Susanne 2007-10-25 23:03
Svar till ida: Är du säker på att du inte använde smörgåspapper eller något annat obehandlat papper. Bakplåtspapper är behandlat på ett särskilt sätt så att i princip ingenting fastnar på det. Jag har aldrig varit med om att några kakor fastnat på det, särskilt inte de sorters kakor som innehåller mycket fett. De brukar aldrig fastna.
penna Skrivet av ida 2007-10-18 11:25
jag får ialf inte bort dom från bakplåtspappret så jag fick slänga dom!
penna Skrivet av ANONYM 2007-09-27 16:13
MIN SYRRA ÄLSKAR VERKLIGEN HAVRE FLARN.OCH NU HAR HON ÖVER TALAT MIG ATT BAKA DOM MED BLÅBÄR.NU SKA VI SE HUR DET FUNKAR.
penna Skrivet av Susanne 2007-09-25 18:56
Svar till anonym: Du kan prova att utesluta både ingefära och sirap men de kommer inte att få samma goda smak.
penna Skrivet av anonym 2007-09-25 16:50
Måste man ha ingefära och sirap vad händer om man inte har de?
någon som vet?
penna Skrivet av Frida 2007-09-07 20:07
min favorit kaka
penna Skrivet av Susanne 2007-08-15 22:44
Svar till Marie: Det blir nog en annan smak med mörk sirap. Jag har inte provat så jag vet inte men man brukar aldrig, vad jag vet, använda mörk sirap i kakor.
penna Skrivet av marie 2007-08-15 14:42
kan man ha mörk sirap också ?
men dom var jätte goda !
penna Skrivet av elsa 2007-08-12 13:01
woow jätte godaa - verkligen
penna Skrivet av Emanuel 2007-08-04 00:22
Gott. Smakar som daim. Men jag glömde ingefäran. Det får bli nästa gång. Grattis Noa 2 år, kalas i morgon.
penna Skrivet av festisen 2007-07-22 14:55
hitta detta recept nu! tänker genast baka det till festen ikväll .. tack på förhand!
penna Skrivet av Linda 2007-07-19 11:31
Jättegoda! Spännande med den (iaf till havreflarn) lite annorlunda ingefärasmaken :)
penna Skrivet av anh =P 2007-07-11 17:12
de var jättegoda (; och jag ska baka det redan nu! xD en gång glömde jag mjölk så det blev ingen havreflarn alls! men nu ska jag baka det så hoppas inget blir fel! :D
penna Skrivet av :P - 10-åring 2007-07-05 19:49
Muuuuuums! Dom blev lika goda utan ingafära. Hade inte de hemma :P
penna Skrivet av :P 2007-07-05 19:32
Kakorna kallnar nu, :P Tycks vara jätte gott!! :D
penna Skrivet av Susanne 2007-06-06 16:39
Svar till Cisse: Det kan vara svårt att få dem exakt runda, men mina brukar bli hyfsat runda i alla fall. Jag klickar bara ut smeten. Jag försöker inte breda ut den på något sätt. Kanske kan det också på din ugn?
penna Skrivet av Cisse 2007-06-04 17:05
Hur får man dom enklast att bli runda? Mina bara flyter ut och blir väldigt ojämna..
penna Skrivet av gottigott 2007-04-24 16:19
Mmm.. jätteeeeGOTT!
penna Skrivet av Ellinore 2007-04-14 13:22
Jättegott!
penna Skrivet av Linda 2007-04-02 21:34
Riktigt enkelt att göra och de blir underbart goda
penna Skrivet av Cissi 2007-03-15 12:26
SMASKENS!
penna Skrivet av Anna 2006-12-18 13:57
Ja, visst är de goda! Men de man köper i affär smakar för mycket ägg och så är de i fel konsistens (tycker jag), så satsa på egna!
penna Skrivet av Toppinglan 2006-10-12 15:23
Favorit. Tips! Gör chokladkräm och lägg mellan två havreflarn. GOTT.
penna Skrivet av mimy 2006-08-15 16:14
Havreflarn är jättegoda men dom kanske ser konstiga på det fotot. Dom är så goda att man inte kan sluta äta dom! Man kan också köpa dom i affärerna!
förra sidan   1   2   3