Kommentarer till Cheesecake - Sida 6

"Fantastiskt god cheesecake. En frusen glasstårta med digestivekex. Mycket god och även enkel att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida
penna Skrivet av Susanne 2009-06-10 23:41
Svar till vikan: Hur menar du?
penna Skrivet av vikan 2009-06-10 22:07
kommer den inte att smälta då?
penna Skrivet av Michaela 2009-06-10 12:41
jag har aldrig förut bakat cheescake men denna var super enkel och helt gudomligt god, smakade på smeten innan jag satte den i frysen och mamma mia, det borde du också göra! :)
penna Skrivet av Susanne 2009-06-06 21:56
Svar till Eva Johansson: Ja glassen är ganska söt vilket iofs är ganska gott men man kan om man vill ta mindre socker i glass-smeten, men mindre än 0,75 dl skulle jag nog inte rekommendera. Hur sött man vill ha är en smaksak förstås!
penna Skrivet av Eva Johansson 2009-06-06 20:57
Lätt att göra och mycket gott! Eftersom glassen blir ganska söt (jag hade inte citron i) så var det väldigt gott med rikligt med osötade bär till. En höjdardessert!
penna Skrivet av marina 2009-06-06 20:05
den här är helt galet gudomlig!!!!! måste prövas, det går inte att misslyckas. WOW säger jag bara!!
penna Skrivet av ika 2009-06-06 10:45
Bästa cheesecaken!! Tips är att man kan byta vispgrädde mot mellangrädde(27%) och anv Philadelphia Light utan att man märker ngn skillnad!
Passerade hallon till är gudomligt!
penna Skrivet av sandra 2009-06-06 07:40
Det här är en av mina favorit recept. jag gör alltid den här cheesecaken när jag ska bjuda på något gott. Jag älskar den!!
penna Skrivet av Jessica 2009-05-20 19:36
Den grymmaste cheesecake jag nånsin smakat. Absolut det bästa betyget det går att få.
penna Skrivet av Susanne 2009-05-13 00:12
Svar till Linus: Ja. Det är ett bra test på att man vispat äggvitorna hårt - att man kan vända upp och ner på bunken. Jag ska kanske förtydliga det i receptet.
penna Skrivet av Linus 2009-05-12 18:57
Ska äggvitorna vispas så hårt att man kan vända upp och ner på bunken?
penna Skrivet av Veronica_80 2009-05-07 08:59
Det här var något som jag verkligen kan rekommendera. Väldigt lätt att göra och underbart gott. Passar pefekt att bjuda både stor och liten på- glass går ju oftast hem hos alla. Fast här i lite elegantare variant. Lycka till!
penna Skrivet av Mums 2009-04-24 12:35
Prova med att lägga till rivet skal och pressad saft av en citron så blir det supergott!
penna Skrivet av Susanne 2009-04-24 00:17
Svar till frida: Ja du kan ta kesella. Svar till Jessica: Ja det här är en glassvariant, det finns andra cheesecakes också som inte är frysta. Jag ska lägga upp recept på det med så småningom.
penna Skrivet av Jessica 2009-04-23 22:29
Den var jättegod, men cheesecake vet jag inte riktigt... Smakade bara vanlig glass.
penna Skrivet av frida 2009-04-23 11:26
Hej! Går det bra med kessella i stället?
penna Skrivet av Angelica 2009-04-16 20:02
Jag gjorde cheescake för första gången och det var jättelätt och den blev jättegod :) blev väldigt omtyckt. Passar jättebra när det är lite varmare ute,smakar precis som glass.
penna Skrivet av Susanne 2009-04-13 11:28
Svar till Rulta: Nej man måste inte ha löstagbara kanter, det som är bra med det är att det blir smidigare - lätt att ta bort och så kan man lätt servera den. Men annars kan man frysa in i vad som helst, men då får man kanske servera med kniv och sked istället för tårtspade och man kan inte ta lika snygga bitar, men smakmässigt blir det samma. Med bakplåtspapper borde det ju gå att lyfta upp den. Även plastfolie borde fungera, kanske bättre eftersom man slipper vikta kanter som annars glassen kommer fastna i.
penna Skrivet av Rulta 2009-04-13 10:18
Måste man använda form med löstagbar botten? Går det inte lika bra att klä in en vanlig rund kakform ordentligt med bakplåtspapper?

Jag är så sugen på att slänga ihop en cheesecake men killens kök är inte lika...utrustat...som mitt är. Och btw så brukar jag alltid blanda ihop bottenströt med lite smält smör som får stelna till en riktig amerikansk cheesecake-botten!
penna Skrivet av Ida 2009-04-10 11:54
Denna Cheesecake går hem hos alla. Den är enkel god och man kan göra den mer än en vecka före. En riktigt toppen efterrätt. =)
Alltid risk att man tar för mycket och blir super mätt =)
penna Skrivet av Blå 2009-03-22 08:51
Underbar kaka, räcker till 8 STORA portioner. Mycket gott att göra en hallonsås till. Koka upp frysta hallon med lite socker. Den syrliga såsen bryter gott mot den söta kakan.
penna Skrivet av Nadire 2009-03-21 21:25
super gott kaka faktiskt
penna Skrivet av emma 2009-03-12 12:50
ska baka detta snart:) första gången ja gör cheesecake , hoppas de blir gott =)
penna Skrivet av Issa The Queen 2009-03-05 19:31
Gjorde den nyss. :> Min är inne i frysen just nu, så får se hur den blir när den är klar. :D Säkert perfekt, eftersom det är jag som gjort den.
penna Skrivet av Susanne 2009-03-05 19:06
Svar till Caroline: Det blir säkert gott med choklad.
penna Skrivet av Caroline 2009-03-04 16:47
Detta recet verkar super gott, jag ska testa att baka den ikväll! Jag bara funderar på om det skulle vara gott att hacka en halv marabou chokladkaka och blanda i smeten?
penna Skrivet av Emilia 2009-02-21 01:35
Jag hade i 2 msk citronsaft och hackad vit choklad! Det blev helt otroligt gott!! :D
penna Skrivet av Anna 2009-02-12 20:15
Åhh, helt klart den godaste cheesecake jag ätit! Receptet har gått vidare till många som frågat efter det.. Härligt att man själv kan välja vad man vill ha i och så. Själv la jag i röd karamellfärg så att den fick en härlig rosa färg, till det la jag i blåbär vilket var supergott! Men jag funderar på, har du kanske testat att göra botten med smör, så att den blir fast som på andra cheesecakes? Jag funderar på om det skulle funka på denna, eftersom det lutar mot glass? Iaf, SUPERGOTT!!! =)
penna Skrivet av Lene 2009-02-11 18:09
Jag serverar alltid denna med mixade frusna bär, oftast hallon eller jordgubbar. Det blir riktigt gott!
penna Skrivet av Matilda 2009-02-11 17:45
Mmmm... jag gjorde min med 1 dl ljust muscacadosocker och 1 dl strösocker. Lite lätt kolasmak! Smaskens!
penna Skrivet av Karin 2009-02-06 16:46
ååh, himelskt god den var, första gången jag bakar den, muumss :D
penna Skrivet av Susanne 2009-02-05 00:44
Svar till Amanda: Det är inte jättenoga. Vispa grädden som om du skulle serverat den till en efterrätt, så att man klicka upp den utan att det rinner.
penna Skrivet av Amanda 2009-02-04 19:14
Jag undrar: Hur hårt ska gräden vara vispad?
penna Skrivet av Martin (igen) 2009-01-16 19:40
Tjena!
Dumma mig, glömde ju skriva! xD
Men det blev OTROLIGT gott med hallon och blåbär i!
Jag rekomenderan skarpt det här receptet! ^^

Älskar alla dina recept och använder dom ofta!! ^^
//Martin
penna Skrivet av Hannah 2009-01-11 20:50
Gör ofta denna cheesecaken, älskar den! Brukar blanda i lite jordgubbssylt i smeten, blir jättegott! Sist provade jag att blanda i "mariannekross" Underbart gott!
penna Skrivet av Susanne 2009-01-09 00:49
Svar till Martin: Det låter gott, du får gärna återkomma om hur det blev! Kul att du tycker om mina recept!
penna Skrivet av Martin 2009-01-06 09:02
Jag gjorde den här chessecake:n!
Men jag hade bara 2,5 dl vispgrädde till hand, istället för 3 dl, så hoppas att det blir gott..
Jag blandade också i 250 g hallon/blåbär, jag hoppas att det blir gott, jag återkommer om det ;)
Om det är gott får du grärna lägga in det som variationstips, Webmaster.

Tack för alla smarriga recept!
//Martin
penna Skrivet av jennie 2008-12-20 16:35
jag hoppar över äggvitorna utan blanda äggulorna + socker. det blir jättegott
penna Skrivet av Wilma 2008-12-20 09:44
svar till frida: ha bara pepparkakor och ha dem bara på botten. blanda också i rårörda lingon. Super smarrigt och väldigt hög mysfaktor i jul
penna Skrivet av Frida 2008-12-13 12:12
Funderar på att blanda pepparkakor och digestive, passar ju nu i jul, någon som provat?
penna Skrivet av Anna 2008-12-11 17:20
Gjorde denna till min födelsedag, alla älskade den! :D Istället för att ha digestivekex uppe på tårtan, ha bär på istället, både hallon och jordgubbar var gott!
penna Skrivet av Camilla 2008-12-11 14:59
Finns inget godare än denna cheesecake:D
penna Skrivet av Angelica 2008-11-02 12:01
Åhh så gott! Även kallad finsk ostkaka och är bland det godaste jag vet!
penna Skrivet av Clara f12 2008-10-26 17:47
sååååååå god
och så enkel att göra
penna Skrivet av Linda 2008-10-22 13:32
Jag gjorde denna med lite röd karamellfärg i ser helfestligt ut!! :) Både gott och lite roligt såhär inför Halloween!
penna Skrivet av suzi 2008-10-20 12:53
jäätte god! lägg i lite färsk basilika, blir himmelskt gott, lovar!!
penna Skrivet av mamma Eva 2008-10-20 10:57
Himmel vad god den var!!!
penna Skrivet av Ann-Sofie 2008-10-13 00:11
Min favorit!
Alla älskar att bli bjudna på denna!
penna Skrivet av Bettan 2008-09-22 20:13
är du en lakrits älskare som jag? krossa då turkisk peppar till mindre bitar o blanda i! ren njutning! ;)
penna Skrivet av Fia 2008-08-22 23:56
En klar hit, alla gillar den små & stora, passar fest och vardag
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida