| Fläskkött | GI Recept | LCHF | Lunch |

Skinkrullar fyllda med fetaost och soltorkade tomater

Goda skinkrullar fyllda med fetaost, soltorkade tomater och örtkryddor. Gott och enkelt recept med lågt GI / LCHF om du serverar med grönsaker. Annars är det gott med ugnsstekt potatis till!
Skinkrullar med fetaost
Mycket gott och enkelt GI/LCHF-recept. Fetaost med soltorkade tomater blir väldigt gott tillsammans med kött och grönsaker. Receptet är dessutom superenkelt och kräver minimal arbetsinsats.
Timglas Tid: 25 minuter
Portioner 4 portioner
matlåda Denna rätt är lämplig för matlådor.

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt

Utrustning du behöver:

Vintips:

Sandbar Estate (nr 2050)

Gör så här:

  1. Smula fetaosten. Strimla de soltorkade tomaterna. Tillsätt örtkryddor och blanda.

  2. Salta på skinkbitarna. Strö på fetaost-blandningen.

    Rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en ugnssäker form.

  3. Ställ in i mitten av ugnen i 200°C i ca 20 minuter tills köttet börjar få lite färg.

    Servera med grönsaker och ev. potatis för de om inte följer en lågkolhydratkost.

Bilder steg för steg

smulad fetaost
1.1. Smulad fetaost.
strimlade soltorkade tomater
1.2. Strimlade soltorkade tomater.
fetaostblandningen
1.3. Fetaostblandningen.
fetaoströran på en skinkbit
2.1. Fetaoströran på en skinkbit.
ihoprullad fylld skinkbit
2.2. Ihoprullad fylld skinkbit.
skinkrullarna i ugnsformen
2.3. Skinkrullarna i ugnsformen.
skinkrulllarna steks i ugnen
3.1. Skinkrulllarna steks i ugnen.
färdiglagade fyllda skinkrullar
3.2. Färdiglagade fyllda skinkrullar.

GI GI Tips:

Du kan också äta fullkornsris, bulgur eller quinoa till. Man kan också använda spadet som sås då till det.

byt ut Variationstips:

Prova olika grönsaker till. Man kan också äta ris till och om man vill även använda spadet som sås.

Kommentarer

Skriv en kommentarer