Mät upp ströbröd, salt och peppar och blanda.
Vänd köttskivorna i ströbrödet så det fastnar så mycket som möjligt.
Hetta upp rejält med smör i en stekpanna. (Mängden smör är ungefär vad som går åt för att steka allt kött i en gjutjärnspanna. Ta så mycket smör som behövs. Tar man för lite smör är risken att paneringen fastnar i pannan.)
Stek på medelhög värme ca 2-3 minuter på varje sida. Så att schnitzlarna får fin färg på varje sida och blir genomstekta.
Servera köttet med t.ex. kokt potatis och örtkryddad sås samt grönsaker.
Matlåda
Serveringstips
Hållbarhet och förvaring
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer