Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Kanelkesella - ett supergott och superenkelt mellanmål med lågt kolhydratinnehåll och mycket protein.
Timglas Tid: 2 minuter
Portioner 1 portion

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Blanda kesella med kanel och sötningsmedel. Smaka!

    instruktion steg 1.1 kanelkesella
    Kesella, kanel och sötning.
    instruktion steg 1.2 kanelkesella
    Blanda.

servera Serveringstips:

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

glödlampa Tips:

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF LCHF Tips:

Välj kesella med 10% fetthalt.

byt ut Variationstips:

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Se även dessa recept

| Fettsnålt | GI Recept | LCHF | Mellanmål |

Kommentarer till Kanelkesella

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info