Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Tid: 2 minuter
1 portion

Ingredienser:

Glutenfritt
Vegetariskt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla

Gör så här:

  1. Tillsätt kanel och eventuellt kardemumma och eventuellt sötningsmedel till kvargen.

    Nymald grovmalen kardemumma blir extra gott och då tycker jag det blir supergott helt utan sötningsmedel.

    instruktion steg 1 kanelkesella
    Kesella, kanel och sötning.
  2. Rör om så det blir blandat och smaka av.

    instruktion steg 1.2 kanelkesella
    Kvarg och kanel.

Näringsvärden

Näringsvärde per portion (253 g): 362 kalorier, 12 g kolhydrater, 25 g fett, 25 g protein

Serveringstips

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

Tips & tricks

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF Tips

Välj kesella med 10% fetthalt.

Variationstips

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

Hållbarhet och förvaring

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest