Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Kanelkesella - ett supergott och superenkelt mellanmål med lågt kolhydratinnehåll och mycket protein.
Timglas Tid: 2 minuter
Portioner 1 portion
Näringsvärde Näringsvärde per portion (253 g): 362 kalorier, 12 g kolhydrater, 25 g fett, 25 g protein

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Tillsätt kanel och eventuellt kardemumma och eventuellt sötningsmedel till kvargen.

    Nymald grovmalen kardemumma blir extra gott och då tycker jag det blir supergott helt utan sötningsmedel.

    instruktion steg 1 kanelkesella
    Kesella, kanel och sötning.
  2. Rör om så det blir blandat och smaka av.

    instruktion steg 1.2 kanelkesella
    Kvarg och kanel.

servera Serveringstips:

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

glödlampa Tips & tricks:

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF LCHF Tips:

Välj kesella med 10% fetthalt.

byt ut Variationstips:

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Se även dessa recept

| Fettsnålt | GI | LCHF | Mellanmål |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer