| Fettsnålt | GI Recept | LCHF | Mellanmål |
Kanelkesella
Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.



Ingredienser:
- 250 g (1 burk) kvarg 10%
- 1 tsk kanel
- 2 krm sötströ
- eller 1 krm flytande stevia


Gör så här:
-
Blanda kesella med kanel och sötningsmedel. Smaka!
- 250 g (1 burk) kvarg 10%
- 1 tsk kanel
- 2 krm sötströ
- eller 1 krm flytande stevia
Kesella, kanel och sötning. Blanda.
Serveringstips:
Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!
Tips:
Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!
LCHF Tips:
Välj kesella med 10% fetthalt.
Variationstips:
För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.
Hållbarhet och förvaring:
Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.