Hem> GI> Kanelkesella

Kanelkesella

Superenkelt mellanmål med kanel och kesella med mycket protein som är mättande och gott! Passar även för dig som följer GI, LCHF och för de som tränar.
kanelkesella
Kanelkesella - ett supergott och superenkelt mellanmål med lågt kolhydratinnehåll och mycket protein.
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla
Tid: 2 minuter
Mängd: 1 portion

Ingredienser:

Glutenfritt
Vegetariskt

Gör så här:

  1. Tillsätt kanel och eventuellt kardemumma och eventuellt sötningsmedel till kvargen.

    Nymald grovmalen kardemumma blir extra gott och då tycker jag det blir supergott helt utan sötningsmedel.

    instruktion steg 1 kanelkesella
    Kesella, kanel och sötning.
  2. Rör om så det blir blandat och smaka av.

    instruktion steg 1.2 kanelkesella
    Kvarg och kanel.

Kategorier

Information och tips

Näringsvärden

Näringsvärde per portion (253 g): 362 kcal, 12 g kolhydrater, 25 g fett, 25 g protein

Serveringstips

Man kan även servera med färska bär som hallon och blåbär om man vill lyxa till det lite!

Tips & tricks

Det är även gott med grovmalen kardemumma i. Om du har en kardemummakvarn så är det läge att använda den!

LCHF Tips

Välj kesella med 10% fetthalt.

Variationstips

För den som önskar lägre fetthalt så kan man använda kesella med 1% fetthalt.

Hållbarhet och förvaring

Håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl