Glutenfria kladdmuffins
Baka goda glutenfria kladdmuffins snabbt och enkelt med detta recept.
![Glutenfria kladdmuffins glutenfria kladdmuffins](/bilder/recept/675/main/m/glutenfria-kladdmuffins.jpg)
Tid: ca 30 minuter
Mängd: 16 st
Ingredienser:
- 100 g smör
- 2 st ägg
- 2 dl strösocker
- 2 tsk vaniljsocker
- 0,5 tsk bakpulver
- 2 krm salt
- 4 msk kakao
- 2 dl glutenfri mjölmix
- eller 1 dl majsmjöl och 1 dl potatismjöl
Glutenfritt
Vegetariskt
Utrustning:
Ugn:
- 175 °C i mitten av ugnen i ca 15 minuter med över- och undervärme
Näringsvärden
Näringsvärde per muffins (34 g): 132 kcal, 18 g kolhydrater, 6 g fett, 1 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Frys gärna in dem så håller de sig fina i minst 3 månader.
️ Skrivet av
Mycket goda, väldigt kladdiga ch bra👍🏻
![Susanne avatar Susanne](/bilder/medlem/1/square/Susanne.jpg)
webmaster
️ Skrivet av
Tack för att du skriver, jag jobbar just nu på att fixa detta.
️ Skrivet av
Almondys reklam täcker hela ingredienslista och det går inte att trycka bort den. Ni borde ha bättre användargränssnitt än så.
️ Skrivet av
Bästa glutenfria muffinsarna 👍
️ Skrivet av
Jätte jätte goda, enkla att göra och kul att ha med på en utflykt