Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Stek kotletterna ett 1-2 minuter på varje sida på medelhög värme så att de får en ljusbrun stekyta. Salta och peppra på båda sidor.
Häll på grädde, fond eller buljongtärning, salt och rör om och smaka av (tillsätt ev. mer fond, salt, grädde eller vatten). Lägg i kotletterna och låt småkoka, gärna under lock, ca 5 minuter.
Servera gärna med kokt ris till som suger upp såsen bra. Det är även gott med några grönsaker.
Hållbarhet och förvaring
Färdiglagad mat håller sig minst 5 dygn i kylskåp.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Tomas
️ Skrivet av Susanne
Kul, det glädjer mig!
️ Skrivet av Tomas
Älskar dina recept! Precis lagom lätta för mig att laga
️ Skrivet av Maria
Enkelt och snabbt att göra även en helt vanlig vardagskväll. Vi bytte ut kotletterna mot delade kycklingfiléer. Gott tyckte båda barnen och vi vuxna med.
webmaster
Svar till
Sandra
️ Skrivet av Susanne
Javisst.
️ Skrivet av Sandra
Låter riktigt härligt! Kan man byta ut riset mot potatis är min fråga?